NBA-seizoenschema 2023-24 | bwin

NBA-seizoenschema 2023-24

Het reguliere NBA-seizoen is elk jaar een van de meest verwachte sportspektakels. Met 30 teams die elk 82 wedstrijden spelen, biedt elk seizoen een overvloed aan verhalen, rivaliteit en memorabele momenten. In dit artikel presenteren we het volledige schema en programma voor het reguliere NBA-seizoen, zodat je niets hoeft te missen.

Winnaar FIBA World Cup, sportweddenschappen

FIBA World Cup Winnaar: de VS is de grote favoriet

De FIBA Basketball World Cup is dit jaar toe aan de negentiende editie voor mannenteams. Er zullen 32 teams deelnemen aan het toernooi en meerdere landen zullen het gastland zijn. De wedstrijden vinden plaats van 25 augustus tot 10 september 2023 in de Filipijnen, Japan en Indonesië. Japan en Indonesië zullen de groepsfase hosten, terwijl de Filipijnen zowel de groepsfase als de finaleronde organiseren.

NBA Finals MVP 2023, sportweddenschappen

NBA Finals MVP 2023: Analyse van elke kandidaat voor de felbegeerde prijs.

Het is een echt achtbaanseizoen in de NBA, met verschillende wendingen die leiden naar de langverwachte NBA-finale. Terwijl de overgebleven teams strijden om suprematie, zijn er ook individuele spelers die streven naar de prestigieuze titel van MVP van de NBA Finals. In dit artikel zullen we de kansen van elke kandidaat analyseren, door hun prestaties gedurende de play-offs te onderzoeken en hun kans om de felbegeerde titel te winnen te evalueren.

Finale Euroleague mannen: Barcelona is favoriet

Finale Euroleague mannen: Barcelona is favoriet

Titelverdediger Anadolu Efes neemt het dit jaar in de halve finales op tegen Olympiakos Piraeus uit buurland Griekenland in de EuroLeague Final Four van Turkish Airlines. De andere Final Four-clash is een geheel Spaanse aangelegenheid, waarbij de leider van het reguliere seizoen Barcelona het opneemt tegen aartsrivaal Real Madrid.

X