regulatory-en

Gokken op formule 1

F1 weddenschappen en aanbiedingen

F1 is het belangrijkste niveau van autosport, met 22 coureurs en 11 teams die racen op circuits over de hele wereld. Van klassieke locaties als Silverstone en Monza tot nieuwere favorieten als Abu Dhabi en Singapore, F1 is echt een wereldwijde sport.

F1 weddenschappen gaan niet alleen over de racedag, de kwalificatie op zaterdag kan ook belangrijk zijn als de rijders proberen op pole te starten. bwin sportgokken biedt F1-wedopties op de snelste kwalificatie.

Voor de racedag biedt bwin weddenschappen op de winnaar van elke Grote Prijs, evenals andere markten zoals snelste ronde, podiumplaats en top zes of top tien finish. We hebben ook F1 weddenschap opties op eerste uittreding en race voltooiing.

Snelle links:

- De Beste F1-rijders - De Beste Formule 1 Fabrikanten - F1 wedopties - F1 kansen en weddenschapstips - Vorige 10 Formule 1 Coureurskampioenen - Formule 1 statistieken, informatie en voorspellingen

De beste F1-rijders

Geen enkele andere motorsport kan rekenen op zo'n rijke traditie van legendarische coureurs. Elke coureur aan het begin van zijn carriere droomt ervan om als eerste over fe finish te rijden wanneer de geblokte vlag aan het wapperen is.

F1-coureurs brengen een groot deel van hun leven zittend door, maar ze behoren tot de fitste atleten ter wereld. Een van de unieke uitdagingen voor de coureurs zijn de herhaalde G-krachten die tijdens de kwalificatie en de race op hun lichaam worden uitgeoefend.

De snelheid en schoonheid van de auto's, de moed van de coureurs, de geschiedenis en de helden, en vooral - het harde werk van het hele team, zorgen voor een gokwaardig spektakel.

De beste Formule 1 fabrikanten

Formule 1 heeft de hoogste snelheden, snelste ronden en meest gefocuste teams in de autosport: niets gaat sneller op een circuit dan een Formule 1-wagen. F1-teams hebben indrukwekkende budgetten en bouwen elk jaar nieuwe voertuigen. Zij vertegenwoordigen het topje van de technologische ijsberg van enkele van 's werelds grootste autobedrijven.

De motor in een F1-auto heeft meestal de afmetingen van een personenauto, maar is veel krachtiger. De motor neemt veel meer lucht en brandstof op met kortere slagen voor de zuigers of pistons.

F1 Wedopties

Enkele van de meest populaire Formule 1 gokmarkten zijn:

- Winnaar coureurskampioenschap: Wie verdient de meeste punten in een seizoen? - Winnaar constructeurskampioenschap: Welk team verdient de meeste punten in een seizoen? - Winnaar can de race - Snelste ronde tijdens de race - Podiumfinish (top 3) - Puntenfinish (top 10) - Eerste opgave in een race - Snelste coureur in de trainingen

F1 Kansen & Wedden Tips: Hoe te wedden op Formule 1 Racing?

Door de volgende factoren in overweging te nemen, kunnen gokkers geïnformeerde beslissingen nemen en hun kansen om te winnen bij F1 weddenschappen vergroten.

- Locatie van de race - Elk F1-circuit is uniek en stelt de coureurs voor verschillende uitdagingen. Sommige circuits bevoordelen snellere auto's terwijl andere meer technische vaardigheid vereisen, zoals het stratencircuit als Monaco. - Huidige vorm - Weten welke coureurs en teams goed hebben gepresteerd gedurende het lopende seizoen kan een indicatie geven van wie de race zou kunnen winnen. - Startgrid - Als je wedt op de winnaar van de race, is het belangrijk om te weten waar de coureur zal starten, omdat de baanpositie een cruciale rol kan spelen in de uitkomst van de race. - Oefensessies - Het observeren van oefensessies kan inzicht geven in hoe een coureur of team omgaat met de baan en de omstandigheden. Deze informatie kan een aanwijzing geven over wie goed zou kunnen presteren in de kwalificatie of de race op zondag. - Prestatiegeschiedenis - Teams en coureurs met betrouwbaarheidsproblemen of frequente uitvallen zijn misschien niet de beste opties bij het gokken op winst maar voor de "eerste uitval" gokmarkt zijn ze meer dan geschikt.

Afgelopen 10 Formule 1 coureurskampioenen

  • 2023 - Max Verstappen
  • 2022 - Max Verstappen
  • 2021 - Max Verstappen
  • 2020 - Lewis Hamilton
  • 2019 - Lewis Hamilton
  • 2018 - Lewis Hamilton
  • 2017 - Lewis Hamilton
  • 2016 - Nico Rosberg
  • 2015 - Lewis Hamilton
  • 2014 - Lewis Hamilton
 

Bekijk de bwin News Page voor Formule 1 statistieken, informatie en voorspellingen

Voor meer informatie over het F1 coureurskampioenschap kunnen gokkers terecht op de bwin nieuwspagina. Wij werken deze regelmatig bij en bieden een grote hoeveelheid informatie en statistieken voor de komende races. bwin sportweddenschappen heeft ook een team van experts die voorspellingen doen voor de races, zodat gokkers op de hoogte blijven tijdens de duur van het kampioenschap!

Natuurlijk kunt u de actie ook live volgen met onze live weddenschappen, of informatie bekijken over andere motorsportweddenschappen, zoals de Formule E en het World Rally Championship (WRC).

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten