Sportvoorspellingen en tips voor weddenschappen

Nederland neemt het op tegen Engeland op het EK in 2024.

Nederland – Engeland: kan Oranje de finale halen?

Het Europees Kampioenschap 2024 in Duitsland nadert zijn climax met de halve finales. Nederland en Engeland staan tegenover elkaar in een wedstrijd die bol staat van spanning en verwachting. Beide teams hebben wat gelukt gekend maar zijn nu vastbesloten om de finale te bereiken. Laten we eens kijken naar hun recente prestaties en wat we kunnen verwachten van deze titanische confrontatie.

Portugal - Frankrijk, EK 2024, voetbalweddenschappen

Portugal – Frankrijk: de Fransen zullen de Portugezen de bal geven

Voor de derde keer op rij ontmoeten Portugal en Frankrijk elkaar op een Europees kampioenschap. Op Euro 2020 eindigde hun groepswedstrijd in een gelijkspel, terwijl Portugal Frankrijk met 1-0 versloeg in de finale van Euro 2016. Beide teams zijn nu nog drie overwinningen verwijderd van het veroveren van de trofee in Duitsland, maar hebben tot nu toe wisselvallige prestaties laten zien. De wedstrijd vindt plaats op vrijdag 5 juli om 20:00 uur in het Volksparkstadion in Hamburg.

de meest opmerkelijke wedstrijden tussen België en Frankrijk

België vs Frankrijk: de meest opmerkelijke wedstrijden

De rivaliteit tussen België en Frankrijk in het voetbal is een van de meest intrigerende in Europa, met een geschiedenis die meer dan een eeuw beslaat. De wedstrijden tussen deze twee buurlanden hebben vaak geleid tot spannende en gedenkwaardige momenten. Ter gelegenheid van de 1/8e finales van Euro 2024, waarin België en Frankrijk het opnieuw tegen elkaar opnemen, kijken we terug op zeven van de meest opmerkelijke wedstrijden die deze rivaliteit hebben bepaald.

België - Roemenië, EK 2024, voetbalweddenschappen

België – Roemenië: de Rode Duivels moeten de 3 punten pakken

Op de tweede speeldag van Groep E in het Europees Kampioenschap 2024 neemt België het op tegen Roemenië. Het belooft een spannende confrontatie te worden in Keulen, waarbij beide teams verschillende motivaties hebben na hun eerste wedstrijden. België zal erop gebrand zijn om te herstellen van hun nederlaag tegen Slowakije, terwijl Roemenië met vertrouwen de strijd aangaat na hun overtuigende overwinning op Oekraïne.

Bij bwin kun je de odds, tips voor sportweddenschappen en voorspellingen bij het inzetten op de voet volgen. Wedstrijd previews, analyses of infographics voor voetbal, wielrennen, tennis, formule 1, moto GP, basketbal, boksen, en tal van andere sporten, je vindt het terug op bwin news. Ook evenementen zoals bijvoorbeeld de Oscars, de Amerikaanse presidentiële verkiezingen of analyses over de uitkomst van reality TV shows worden bij bwin behandeld. Bij bwin news ben je met een ton aan informatie goed voorbereid om in te zetten op jouw event naar keuze.

X