regulatory-en

Motorsport

Formule 1 wordt beschouwd als het toppunt van alle autosport. Verschillende andere motorsporten zijn beschikbaar voor gokkers op ons online platform voor sportweddenschappen.

Wedden op motorsport

Sport is over het algemeen sociaal van aard voor de fans. Hierdoor kunnen ze zich mengen met anderen die dezelfde interesses hebben. In de autosport is er tijdens een race veel vrije tijd voor gokkers. Een aanbevolen weddenschap is daarom om live te wedden.

Formule E weddenschappen

Formule E herdefinieert de grenzen van wat een sport kan zijn door zijn unieke combinatie van duurzaamheid, technologie en innovatie. Formule E-auto's worden volledig aangedreven door generatoren die glycerine gebruiken, een 100% hernieuwbare brandstof.

Een schonere, snellere toekomst. Formule E is meer dan alleen racen - het is een strijd om de toekomst. De 24 elektrisch aangedreven auto's maken de weg vrij voor de straatauto's van morgen, waarbij de Formule E fungeert als een competitief platform om de nieuwste elektrische technologieën te testen en te ontwikkelen.

Formule E-racewagens halen topsnelheden van 280 km/u, vergeleken met topsnelheden van 397 km/u voor de F1. De Formule E kan in 2,8 seconden van 0 naar 100 km/u gaan.

Formule E-coureurs racen allemaal in dezelfde auto's, met dezelfde batterijen en banden - dus de race is veel strakker en dat maakt de kansen op de Formule E competitief. Dit concurrentievermogen en de krappe circuits maken racen leuk en elke race heeft de neiging om verschillende podia te genereren.

Wedden op Indy Car

Voor veel gokkers behoort Indy Car tot het beste van de autosport, omdat het zowel ronde circuits als gewone wegen heeft. IndyCar-coureurs werken hard met wiel-aan-wiel-actie, wat de zwaarste test is voor elke coureur, ook al is het niet zo snel als F1-racen.

Indy Cars zijn gemaakt voor constante snelheden zoals ovalen, dus als ze op circuits rijden, dwingt hun aerodynamica hen om eerder en harder te remmen voor bochten en hebben ze meer moeite om te accelereren. Plaats weddenschappen Indy Car bij bwin.

In de Indianapolis 500, de populairste competitie van Indy Car, draait alles om strategie. Weten hoe je in het kielzog moet rijden en brandstof moet beheren, zijn factoren die ertoe kunnen leiden dat een bestuurder als eerste over de finish komt.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten