Game of Thrones - De laatste strijd om de IJzeren Troon
Game of Thrones - De laatste strijd om de IJzeren Troon

Game of Thrones – De laatste strijd om de IJzeren Troon

De opnames voor seizoen 8 beginnen op 8 oktober 2018. De eerste aflevering kunnen we naar verwachting begin 2019 bekijken. Wat staat ons te wachten? Er wordt volop gespeculeerd, maar slechts een klein gezelschap insiders bij HBO weet hoe de strijd om de IJzeren Troon zal aflopen.

Wie wint de strijd om de IJzeren Troon? Wed hier!

Seizoen 8: wat weten we?

Terwijl we uitkijken naar het achtste seizoen van Game of Thrones wordt er volop gespeculeerd. De makers doen er alles aan om de spanning ten top te voeren. Dit weten we tot nu toe:

Seizoen 8 wordt het laatste seizoen
In juni 2016 kondigde HBO programmadirecteur Casy Bloys aan dat seizoen 8 het slot van Game of Thrones zal zijn.

Er komen niet meer dan 6 afleveringen
Aan het eind van seizoen 6 lieten David Benioff en D.B. Weiss van HBO zich in een interview ontvallen dat er nog 13 afleveringen te gaan waren. Na de zeven van seizoen 7, blijven er dus nog zes over voor het laatste seizoen.

De afleveringen zullen de lengte van een bioscoopfilm hebben
Dat er minder afleveringen komen, wordt goedgemaakt door hun lengte. In plaats van een uur zullen de episodes 80 minuten of langer duren.

Het script is al geschreven
Wat het slotseizoen van Game of Thrones gaat brengen, staat al op papier. Maar de mensen die het gelezen hebben, houden hun lippen stijf op elkaar.

Er worden meer dan één einde gefilmd
Er worden meerdere slotafleveringen gefilmd om te voorkomen dat tijdens de opnames spoilers naar buiten lekken. Zelfs de acteurs zullen het echte slot van Game of Thrones niet kennen voordat het wordt uitgezonden!

We geven € 100.000 weg aan de spelers die de minuut van het eerste doelpunt voorspellen in twee geselecteerde wedstrijden. Om mee te doen, moet je eerst inloggen of je registreren bij bwin. Je kunt dan je eerste poging wagen met een gratis voorspelling. Voor elke € 10 die je bij ons inzet, kun je een extra voorspelling doen!

Elke € 10 die je inzet op sportweddenschappen met een minimum quotering van 1,70 levert je een extra voorspelling op. Iedere dag kun je tot 100 voorspellingen verdienen. Alle inzetten moeten op dezelfde dag gedaan en verrekend worden om in aanmerking te komen voor de voorspellingen. Je ontvangt je inzet de volgende dag. Als je voorspelling juist is, sleep je de prijs van maximaal € 100.000 contant in de wacht!

X