Serie A winnaar, voetbalweddenschappen

Wie wint de Serie A in 2024?

De Serie A heeft de afgelopen jaren een reeks verschillende kampioenen gezien, en het lijkt erop dat het competitieve karakter van de competitie blijft toenemen. Napoli verraste vriend en vijand door in het seizoen 2022-2023 hun eerste Serie A-titel te winnen sinds de dagen van Diego Maradona.

AC Milan vs. Juventus, Alexis Saelemaekers en Daniele Rugani

AC Milan – Juventus: de Milanezen zijn favoriet in eigen huis

AC Milan won op de 8e speeldag met 1-3 op het veld van Empoli. In een een knotsgekke extra tijd maakte Empoli in de 92e minuut de gelijkmaker maar na doelpunten van Fodé Ballo-Touré (94e minuut) en Rafael Leão (96e minuut) konden de Milanezen alsnog met de 3 punten naar huis gaan. Rode Duivel Alexis Saelemaekers werd geblesseerd vervangen.

Wilder FURY II Infographic

Juventus – Torino: de Derby della Mole

Juventus kon niet winnen van Atalanta en kon zijn vierde plaats zo niet verstevigen. Torino verloor twee keer op rij en blijft in de middenmoot staan. Juventus moet de 3 punten pakken om niet weg te zakken in het klassement, Torino heeft niets te verliezen.

Trabzonspor - Sivasspor

Juventus – Atalanta: beide teams zijn in vorm

Juventus is heel zwak aan het nieuwe seizoen begonnen en kon geen enkele keer winnen in haar eerste 4 competitiewedstrijden. Ook eind oktober werd er twee keer op rij verloren: 1-2 tegen Sassuolo en 2-1 tegen Hellas Verona. Hierna pakte de Oude Dame echter 6 op 6 tegen Fiorentina (1-0) en Lazio (0-2). Door deze twee overwinningen springt Juve van plaats 9 naar plaats 8. Paulo Dybala en zijn ploegmaats hebben ondertussen wel 11 punten minder dan leider Napoli, dat op de vorige speeldag verloor van Inter Milaan.

X