regulatory-en

Wedden op NFL

NFL weddenschappen en noteringen

De NFL is een American Football competitie die wordt gespeeld in de Verenigde Staten en Canada. Het is een van de grootste sportcompetities ter wereld, met meer dan 10 miljoen live kijkers per week. Het populairste evenement is natuurlijk de Super Bowl, maar ook het College Football National Championship en de jaarlijkse NFL draft doen het ongelooflijk goed.

- NFL Super Bowl wedstrijd - NFL Super Bowl Winnaar - NFL Super Bowl Touchdown kansen - Super Bowl Kampioen : de favorieten - Soorten NFL Super Bowl Weddenschappen

Hier bij bwin bieden wij een grote verscheidenheid aan. live weddenschappen en voorafgaande gokopties voor alle onderdelen van de NFL. Prop bets, de winnaar van een bepaalde wedstrijd en seizoensgebonden MVP opties zijn allemaal te vinden op onze site!

NFL Super Bowl wedstrijd

De Super Bowl is het meest verwachte evenement van het kalenderjaar voor fervente American Football-fans over de hele wereld. In deze wedstrijd staan twee teams tegenover elkaar om de kampioen voor het seizoen 2022/2023 te bepalen. Deze teams gaan naar deze prestigieuze wedstrijd door het winnen van hun eigen Conference Championship, waarvan er twee zijn. De winnaars van elk daarvan spelen dan tegen elkaar in een poging om de Vince Lombardi Trophy in de wacht te slepen!

De finale van de NFL, de Super Bowl, vindt dit jaar plaats op maandag 13 februari om 00.30 uur CET. De wedstrijd wordt gespeeld in het State Farm Stadium in Glendale, Arizona. Ongeveer 73.000 fans zullen aanwezig zijn op die dag, met bijna 100 miljoen kijkers die van over de hele wereld worden verwacht.

NFL Super Bowl Winnaar

Zoals velen hadden verwacht, zijn de kansen tussen de twee finalisten ongelooflijk krap. De Philadelphia Eagles zijn de favorieten om de wedstrijd te winnen, maar er wordt ook veel gewed op de Kansas City Chiefs. De kansen zijn vaak omgedraaid sinds de beslissing over de twee finalisten, maar zijn nu gesetteld en de Eagles staan waarschijnlijk op pole position.

NFL Super Bowl Touchdown kansen

Er zijn een paar verschillende markten voor NFL Super Bowl touchdown vangers, waarbij 'Anytime' het populairst is. Travis Kelce is de favoriet om minstens 1 touchdown te scoren, gevolgd door Jalen Hurts, Miles Sanders, Isiah Pacheco en AJ Brown. Gokkers kunnen ook wedden op de 1e touchdown maker, en zo ook op de laatste.

Super Bowl Kampioen: de favorieten

Als het om de Super Bowl gaat, hebben spelers natuurlijk maar twee teams om uit te kiezen. De winnaar wordt beslist in één wedstrijd, nadat ze in totaal 17 andere wedstrijden in hun groepen hebben gespeeld. Deze wedstrijden werden gevolgd door een divisionele ronde, en een conference kampioenschapsfase, die beide een knock-out formaat hadden.

Soorten NFL weddenschappen

Het meest populaire type NFL weddenschap in bij bwin sportweddenschappen is de winnaar van de Super Bowl zelf. Nu, een van de opvallende kenmerken van NFL weddenschappen opties, is de reeks van nieuwe prop bets die kunnen worden geplaatst door Belgische gokkers. Deze omvatten de uitkomst van de kop of munt en welk team de eerste time-out zal roepen in een bepaalde wedstrijd. Voor meer informatie over komende NFL wedstrijden kan je terecht op de bwin News voor voorspellingen en updates!

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten