regulatory-en

Wedden op Atletiek

Atletiek is een van de snelst groeiende en meest opwindende sporten ter wereld om op te wedden. Atleten trainen hun hele leven zodat ze de wereld kunnen tonen dat ze de 100 meter kunnen lopen in minder dan 10 seconden.

Plaats nu sportweddenschappen bij bwin.

Atletiek is in principe heel simpel en heeft geen complexe regels. Er zijn geen subjectieve kwalificatiebeslissingen, apparatuurstoringen of controversiële fases. Het is de snelste die wint op de baan, degene die het hoogst of het verst springt of simpelweg de sterkste.

Wedden op atletiek

Het gebied van atletiekdiscipline omvat een breed scala aan sporten, van 100 m en speerwerpen tot marathon en kogelstoten. Het produceert ook enkele van de bekendste Olympiërs. Het lijdt geen twijfel dat sprints de meeste aandacht zullen trekken op de volgende Olympische Spelen en Wereldkampioenschappen. Het referentieland voor deze reeks evenementen is de Verenigde Staten, plaats weddenschappen op de IAAF Worlds voor mannen op ons online gokplatform.

Grote atletiekevenementen

De Olympische Spelen en de Wereldkampioenschappen atletiek zijn de belangrijkste internationale sportcompetities ter wereld. De Olympische Spelen en Wereldkampioenschappen brengen duizenden topatleten samen om te strijden in een verscheidenheid aan individuele en teamsporten. De Olympische Spelen zijn de belangrijkste competitie in het leven van een atleet. Ze vinden maar eens in de vier jaar plaats en zijn het doel in een leven vol opoffering.

Om de twee jaar, tijdens de oneven jaren en gedurende een week, zijn de Wereldkampioenschappen atletiek de competitie die bepaalt wie wereldkampioen wordt in zijn of haar discipline. Wed op atletiek op atletiek op de Olympische Spelen.

De andere belangrijke competitie voor gokkers is de Diamond League. Deze competitie brengt jaarlijks de beste atleten samen die streven naar de overwinning, niet voor hun land, maar individueel.

Aanbevolen weddenschap op atletiek

Een van de meest populaire en misschien wel gemakkelijkste manieren om op atletiek te wedden, is door op de winnaar te wedden. Gokkers die voor deze methode kiezen, beslissen gewoon wie de absolute winnaar wordt van het evenement waarop ze wedden.

Andere manieren om op atletiek te wedden, zijn het tellen van individuele medailles en het tellen van medailles per land. Evenals de atleten die de competitie afsluiten met een medaille en op het podium eindigen.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten