regulatory-en

Gokken op biatlon kampioenschappen

Biatlon is een verafgoodde sport in de Scandinavische landen, maar ook in Duitsland en Oostenrijk. De huidige Noorse generatie verplettert alles wat op haar pad komt. Of het nu voor de heren- of damesbiatlon is, de favorieten zijn allemaal atleten van Noorse nationaliteit.

Het hebben van zoveel kampioenen zorgt voor wedijver tussen de nationale teams van Noorwegen of Zweden.

Wedden op biatlon

Biatlon is moeilijk te beoefenen omdat atleten die deelnemen aan een cross-country race worden afgeleid door frequente stops om op doelreeksen te schieten. Biatlon is een combinatie van vijf onderdelen: individueel, sprint, achtervolging, estafette en massastart.

Om bij biatlon een evenement te winnen en te streven naar het algemeen klassement, moet je je fysieke inspanning kunnen beheersen, omdat je een amplitude van de hartslag voelt tussen gemiddeld en snel en vooral tijdens het schieten, moet je je ademhaling kunnen beheersen om goed te kunnen mikken.

Wedden op het wereldkampioenschap biatlon

Van eind november tot half maart vindt het biatlonseizoen plaats op ongeveer tien plaatsen en omvat het in totaal bijna dertig evenementen. In de kalender nemen mannen en vrouwen deel aan de evenementen op dezelfde plaats. Afhankelijk van elke locatie zijn er verschillende evenementen gepland. Sommige locaties zijn beter voor sprints of achtervolgingen. Bij elk evenement heeft bwin weddenschappen op de Women's Biathlon World Cup.

De Biathlon World Cup is het belangrijkste evenement en de overgrote meerderheid van de evenementen vindt plaats op Europese bodem. Het is een individuele sport met meerdere disciplines, maar er is ook een landenbeker waar de punten van de drie beste atleten bij elkaar worden opgeteld. Plaats lange termijn sportweddenschappen op Biathlon voor heren op ons online platform voor sportweddenschappen.

Aandachtspunten bij het wedden op biatlon

Omdat biatlon uitsluitend een wintersport is, neemt de voorbereiding van atleten twee vormen aan: degenen met een piek of degenen die tijdens het seizoen twee pieken van vorm hebben.

Andere factoren om rekening mee te houden zijn het schietsucces en het weer. De biatleten gebruiken een .22 lang geweer met een doel op een afstand van 50 meter. Op de vuurlinie maakt slecht weer de kansen meer gelijk. Tijdens langlaufperiodes kan de snelheid variëren afhankelijk van de toestand van de baan.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten