regulatory-en
Topcompetities
Modus Darts Super Series
Wereld
15
Alle competities
Trendy Darts combo's
Darts
Darts
1 2 - Wie wint?
Leghandicap

Wedden op darts

Darten is een wereldwijd fenomeen en onze site voor online wedden biedt jou de beste odds voor een van de meest opwindende barsporten.

Het is een één-op-één strijd tussen twee atleten en er is op het hoogste niveau geen ruimte voor fouten. Spelers hebben echt een gevarieerde reeks vaardigheden nodig die zich uiten in de tactische strijd van focus en precisie.

Er zijn honderden dartwedstrijden en toernooien over de hele wereld. De beste dartswedstrijden, met de beste spelers ter wereld, worden meestal live op televisie uitgezonden en kunnen rekenen op een enorm publiek, dat enthousiast naar elke actie van de spelers kijkt. Dit zorgt voor een feestelijke sfeer die bijdraagt aan de algemene opwinding.

Aanbevolen weddenschap op darts

Aan het begin van enkele van de grootste darttoernooien ter wereld, zoals wedden op de Darts World Cup, is het noodzakelijk om te wedden op een speler met een bepaalde handicap, afhankelijk van het aantal sets of legs. Je moet er op rekenen dat de beste spelers met een groot verschil winnen van de mindere tegenstanders.

Dartswedstrijden gaan soms vlug op en neer en dit zijn vaak de meest dramatische momenten. Met de manier waarop een spelletje darts zich afspeelt, is er veel ruimte voor live wedden op deze sport.

Wed op het PDC Wereldkampioenschap

Dit is het grootste evenement in de dartwereld en wordt aan het eind van het jaar georganiseerd. Wed op het World Darts Championship bij bwin. Dit toernooi vindt elk jaar plaats en de favorieten van de gokkers zijn de laatste drie winnaars: Welsh Price, Scottish Wright en de grote Nederlander Van Gerwen die deze competitie drie keer heeft gewonnen. Dit is het op één na beste totaal achter legende Phil 'the power 'Taylor.

Aanbevolen weddenschap op darts

Tips voor het wedden op darts omvatten kennis van het spel, de spelersvorm en evenementformaten.

Darten is geen eendimensionaal spel. Er zijn veel online gokmogelijkheden, zoals wedden op de winnaar van de wedstrijd, tot wie een ronde in 9 darts zal eindigen; of een perfecte score van ten minste zeven triple 20s, een triple 19 en dan een dubbele 12 om te eindigen.

De hoogst mogelijke check-out is 170, aangezien een darter 2 x triple 20 en 1 x bulls eye moet gooien om de ronde te winnen. Finishen op een dubbel is verplicht. Het minimum aantal punten is 2.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten