regulatory-en

Wedden op de Spelen

Peking wordt de eerste stad waar zowel de zomer- als de winterspelen plaatsvinden na het Olympische debuut in 2008.

Wanneer de XXIV Olympische Winterspelen eindelijk van start gaan met de openingsceremonie op 4 februari - tot de sluitingsceremonie op 20 februari - zullen de bijna 3.000 atleten strijden in 15 disciplines in 109 evenementen.

Plaats tijdens de gehele competitie weddenschappen op de Olympische Spelen van Peking.

3 steden voor verschillende evenementen om op te wedden

Hoewel de Chinese hoofdstad de officiële gaststad van de Spelen is, zijn de locaties verspreid over drie gebieden: Beijing met verschillende ijsbanen voor ijshockey, curling, kunstschaatsen en schaatsen, Yanqing - een bergachtig district 75 kilometer ten noordwesten van Peking voor alpineskiën, rodelen en bobslee-evenementen - en Zhangjiakou voor langlaufen, biatlon en snowboarden is de verste bestemming, aangezien het 100 kilometer verder ligt dan Yanqing.

Van de 13 locaties waar evenementen plaatsvinden, is onlangs alleen de National Speed Skating Oval in Peking gebouwd, terwijl bestaande locaties zijn gerenoveerd voor de Olympische Winterspelen.

Wed op medailles op de Olympische Spelen in Peking

Verschillende landen zijn gewend om bovenaan de medailletabel te eindigen: dit is met name het geval voor Noorwegen en Duitsland in Europa, evenals Canada en de Verenigde Staten voor Noord-Amerika.

4 jaar geleden eindigde Noorwegen in Zuid-Korea bovenaan de medailletafel met 39 prijzen, 8 meer dan Duitsland. In de twee voorgaande edities was het altijd het gastland (Rusland in 2014 en Canada in 2010) dat de meeste medailles won. Plaats weddenschappen op welk land de meeste gouden medailles zal winnen op de Olympische Winterspelen in Peking.

Aanbevolen weddenschap op de Olympische Winterspelen

Veel landen hebben een bepaalde aanleg ontwikkeld voor een specifieke sport. Dit is bijvoorbeeld het geval met Nederland, dat de meeste medailles won in het schaatsen. Een aanbevolen type weddenschap is daarom om je geografie goed te kennen.

Een ander aanbevolen type weddenschap is het analyseren van actuele sportevenementen die Olympische sporten zijn. Het winterseizoen is in volle gang, vooral voor skiërs die in de race zijn om Crystal Globes te winnen voor de FIS World Cup. Wed op de winnaar van de Wereldbeker Heren bij Bwin.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten