regulatory-en

Wedden op entertaiment

Entertainment wedden

Bij bwin kun je niet alleen wedden op sportevenementen maar ook wedden op entertainment. Van de winnaar van het Eurovisie Songfestival tot de winnaar van de Nobelprijs voor de literatuur en van de Annual Academy Awards tot gebeurtenissen in fictieve series zoals Curb Your Enthusiasm en reality tv shows zoals Joe "Tiger King" Exotic.

Wie wint volgens jou de volgende editie van Big Brother? Wie wint n het Eurosong Festival? Brengt Kraftwerk nog voor het eind van het jaar een nieuw studio-album uit of verlaat Falk Grieffenhagen de groep? Bij bwin kun je inzetten op deze gebeurtenissen. Houd je net als ons van wedden op entertainment? Wedden op entertainment doe je bij bwin!

Wedden op het Eurovisie Songfestival

Het Eurovisie Songfestival is sinds 1956 een jaarlijkse competitie van Europese liedjes en wordt uitgezonden op televisie door heel Europa. België neemt sinds de eerste editie deel aan het Eurovisiesongfestival en het is altijd uitkijken hoe ver we raken. Ons landje won tot nu toe slechts één keer de hoofdprijs, in 1986, met Sandra Kim en haar nummer 'J'aime la vie'. Sandra Kim won het songfestival toen ze amper dertien was, waarmee ze de jongste winnares ooit blijft. De echte liefhebbers kijken het hele jaar uit naar het Eurovisie Songfestival. Het Songfestival is niet zomaar een evenement en elk jaar opnieuw een hele belevenis, voor jong en oud.

Wedden op het Eurovisie Songfestival betekent dat het bekijken van het festival op de tv nog bloedstollender is. Het format werd de laatste jaren aangepast en ondertussen kun je wedden op de halve finales van het Eurovisie Songfestival en wedden op de grote finale. Welke zangers en zangeressen mogen naar de finale? Wie wint volgens jou dit jaar het Eurovisie Songfestival? Welk land wordt allerlaatste? Of voorspel bijvoorbeeld welke Scandinavische act het hoogst eindigt dit jaar en meer. De odds worden live aangepast zodat je nog tijdens het festival je weddenschap kunt aanpassen. Wedden op het Eurovisie Songfestival doe je bij bwin!

Wedden op awards

De Oscars of Academy Awards zijn overduidelijk het hoogtepunt van het award season, alsmede één van de belangrijkste events in de entertainmentindustrie. Sinds de oprichting van de Academy Awards in 1929 worden dit evenement gezien als de meest prestigieuze prijs in de filmwereld. Bij bwin kun je inzetten op wie bepaalde awards zal winnen op de volgende editie. In totaal worden prijzen uitgedeeld in 24 categorieën, van Beste Film tot Beste Regisseur, Beste Acteur en Actrice. Wie valt volgens jou in de prijzen tijdens de volgende Academy Awards?

Bij bwin kun je niet alleen wedden op de Oscars, maar ook op de Grammy's. De Grammy Award uitreiking wordt gezien als het belangrijkste internationale muziekevenement van het jaar. De beste artiesten mogen een Grammy Award in ontvangst nemen in 84 verschillende categorieën. Wie wint de prijs voor Best Song of the Year, Best Album of the Year of Best New Aritst? Ben je een echte muziekkenner? Dan kun je bij bwin inzetten op de Grammy Award uitreiking en het bekijken van de ceremonie nog spannender maken. Wedden op Academy Awards of Grammy Awards doe je bij bwin!

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten