regulatory-en

Wedden op de F1 van Barcelona

Formule 1
Hoofdweddenschappen

Spaanse GP

Spanje heeft een van de meest spectaculaire Grand Prix' in Europa (wed op F1 bij bwin).

Formule 1 is het hoogste niveau van autoracen en geniet als zodanig van enorme investeringen en legioenen aan gokkers uit bijna elk land ter wereld. Met beroemde racers en iconische teams is Formule 1 meer dan alleen auto's zien racen op een circuit. Plaats online sportweddenschappen met bwin.

Afgezien van de gebruikelijke wiel-aan-wiel spanning, controverses en rivaliteit, is de belangrijkste reden waarom mensen graag naar F1 kijken de technologie en het teamwork dat ermee gepaard gaat. Dit is wat de F1 onderscheidt van andere vormen van autosport. Dit is de reden waarom F1 het toppunt van de autosport is.

Wedden op de Spaanse GP in F1

De meeste teams gaan elk seizoen naar het Spaanse circuit van Barcelona-Catalunya voor tests voorafgaand aan het seizoen. Formule 1-auto's zijn de snelste auto's ter wereld rond een racecircuit, vanwege de zeer hoge bochtsnelheden die worden bereikt door het genereren van grote hoeveelheden downforce.

Voor Fernando Alonso en Carlos Sainz Jr kunnen ze op deze plek thuis racen.

Door de technische kenmerken van het circuit van Barcelona kiezen de teams voor een middelhoge downforce-configuratie. Dit zal de banden belasten, vooral in bocht 3, een bijzonder lange rechtshandige bocht.

Wedden op het Circuit Barcelona-Catalunya

Dit is een circuit met veel downforce dat begint met een 564 meter rechtdoor naar de eerste bocht. Ongeveer 45 versnellingswisselingen later hebben de coureurs twee zeer snelle sectoren voltooid, gevolgd door een strak einde die veel precisie vereist.

Het circuit van Barcelona-Catalunya heeft 16 bochten en beslaat een afstand van 4.655 km.

Spaanse GP aanbevolen weddenschap

Het Circuit Barcelona-Catalunya biedt een goede mix van hoge en lage snelheid in de bochten, met de moeilijke bocht 3 aan de rechterkant, wat een geweldige kans is om de balans te beoordelen van de auto waarmee de ingenieurs hebben gewerkt om te strijden voor de ereplaatsen.

Een aanbevolen weddenschap is om te wedden op Formule 1-auto's met een goede balans. Een andere aanbevolen weddenschap is om tijdens de race live weddenschappen te plaatsen.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten