regulatory-en
Futsal
Futsal
Resultaat 1X2
1 2 Handicap

Zaalvoetbal

Futsal is te vergelijken met gewoon voetbal maar wordt gespeeld op een harde ondergrond met een klein binnenveld met vijf spelers, van wie er één de keeper is. De talenten die worden benadrukt voor succes zijn balcontrole in kleine ruimtes, techniek en creativiteit.

Verschil zaalvoetbal met voetbal

Zaalvoetbal is minder vermoeiend voor het lichaam dan op een groot voetbalveld voetballen. We zien veel gepensioneerde voetballers uitblinken in zaalvoetbaltoernooien. Aan de andere kant hebben futsal-sterren moeite om de overstap naar het profvoetbal te maken.

Futsal wordt op alle continenten van de wereld gespeeld in meer dan 100 landen met 12 miljoen spelers. Plaats online sportweddenschappen op alle soorten sporten bij bwin.

Aanbevolen weddenschap zaalvoetbal

Futsal heeft één bijzonderheid, het is een extreem dynamische sport met veel goals door de constante aanvallen die tijdens een wedstrijd plaatsvinden.

Futsal-wedstrijden eindigen bijna nooit op 0-0. De afmetingen van het speelveld en de intensiteit waarmee deze sport wordt beoefend maken deze uitkomst zeer onwaarschijnlijk, dus het lijkt logisch dat inzetten op de "meer dan" of "minder dan" markt de voorkeursmarkt is voor het plaatsen van zaalvoetbalvoorspellingen.

Wedden op het eindresultaat van de wedstrijd blijft de meest traditionele weddenschap en vindt plaats op dezelfde manier als bij klassiek voetbal. Plaats jouw voetbalweddenschappen op ons online platform voor sportweddenschappen.

Wedden op zaalvoetbal

Zaalvoetbal is een spel dat is ontworpen om te worden gespeeld in gebieden waar voetbalvelden niet direct beschikbaar waren. Daarom is het niet zo populair in de ontwikkelde landen van Europa, in tegenstelling tot in Latijns-Amerikaanse landen.

Hoewel er geen officiële ranglijst is, zijn Brazilië en Spanje de twee landen die het zaalvoetbal domineren in de categorieën dames en heren.

De belangrijkste nationale competities met FIFA-regels zijn Liga Nacional in Spanje, Liga Portuguesa, Superliga Rusa in Europa, Liga Brasileira en Campeonato in Argentinië in Zuid-Amerika.

Om de twee jaar vindt de Futsal Euro plaats en in de laatste tien edities hebben slechts drie landen de trofee in de wacht kunnen slepen: Portugal, Spanje en Italië. Wed op de kwalificatiewedstrijden, groepsfasen en knock-outwedstrijden op het Europees Kampioenschap zaalvoetbal.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten