regulatory-en

Quoteringen voor Gaelic Sports

Gaelische sport is een reeks van een aantal van de meest populaire sporten van Ierland. Ze omvatten Gaelic football, hurling, Gaelic handbal en rounders.

Dit zijn zeer competitieve sporten die worden gespeeld door professionele sporters, hoewel de Gaelic Athletic Association (GAA) spelers verbiedt om geld te accepteren om te spelen. Plaats online sportweddenschappen met bwin.

Wedden op Gaelische sport

Met 21% is GAA nu de meest gewaardeerde sport in Ierland, gevolgd door voetbal (19%) en rugby (14%). Atletiek, tennis (wed op tennis bij bwin), golf en zwemmen hebben elk 3%.

Gaelische sporten worden als zeer moeilijk beschouwd, met een harde aanpak en niet alleen een hoog niveau van fitheid, maar ook een hoge pijngrens.

Wedden op Gaelic football

Gaelic football kan worden omschreven als een mix van voetbal en rugby, hoewel het ouder is dan beide sporten. Het is een veldspel dat zich ontwikkelde als een apart spel, vergelijkbaar met de progressie van het Australian football. Gaelic football wordt gespeeld met voetbalachtige doelpalen en heeft een H-vorm zoals in rugbystijl.

De finale van het All-Ireland Senior Championship, die jaarlijks wordt gehouden in Croke Park, Dublin, trekt meer dan 80.000 toeschouwers.

Een aanbevolen weddenschap op Gaelic football is om te wedden op teams zoals Dublin GAA die tussen 2015 en 2020 elk jaar de finale hebben gewonnen en op Mayo, die in de afgelopen tien edities in zes finales heeft gestaan. De titelverdediger is het team van Tyrone. Het team met meeste titels is Kerry met 37 trofeeën.

Wedden op hurling

Gaelic football wordt gespeeld met een bal die iets kleiner is dan de bal die in het voetbal wordt gebruikt, terwijl spelers bij het slingeren een stok - of hurley - gebruiken om de bal te raken, een sliotar genaamd, die qua grootte vergelijkbaar is met een hockeybal.

Hurling wordt beschouwd als een van de oudste veldsporten ter wereld. Hurling wordt ook algemeen beschouwd als een van de gevaarlijkste sporten. Het is een sport die de angstaanjagende snelheid van lacrosse (wed op lacrosse bij bwin) combineert met de opwinding van baseball.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten