regulatory-en

Wedden op honkbal

In wezen is honkbal een sport van statistieken met trends die kunnen worden geanalyseerd. Het is een sport die generaties lang niet drastisch veel is veranderd en een van de oudste en meest gerespecteerde competities is de MLB. Wed op de MLB bij bwin.

Een reeks onderlinge confrontaties

Honkbal is een serie aan één-op-één confrontaties, met korte momenten van teamwork tijdens de base run en de outfielders.

In het begin is het een strijd tussen de werper en de slagman. De meest cruciale positie in het honkbal is de werper. Het kennen van de primaire werper van een team is een belangrijke factor bij het wedden op honkbal.

Als de bal dan in het spel is, bewegen we ons tussen de honklopers en de spelers verspreiden zich over het veld. Je kunt het gehele spel opdelen en gokkers kunnen individueel studeren op een manier die andere sporten niet kunnen. Alle acties kunnen gedetailleerd worden en dus kunnen gokkers toegang krijgen tot een grote hoeveelheid gegevens bij het online plaatsen van een sportweddenschap.

De MLB is de belangrijkste competitie van honkbal

Een MLB-weddenschap plaatsen is wedden op de referentiecompetitie. Een van de fundamentele redenen waarom honkbal de belangrijkste sport is om op te wedden, is dat underdogs sneller winnen dan in welke andere sport dan ook. Terwijl MLB-underdogs ongeveer 42% van hun games winnen, winnen NFL-underdogs slechts 32% van de tijd. In de NBA is dat 30%.

De lengte van het seizoen biedt volop gelegenheid om verschillende systemen te testen, data en trends te volgen en inzichten te vergaren om de handicap verder te verbeteren. Het MLB-seizoen duurt 162 wedstrijden per team.

Aan het einde van het kalenderjaar bepaalt de Worlds Series de seizoenskampioen van de MLB. Het is een uniek moment dat vaak wordt gedeeld met familie over de Atlantische Oceaan. Je hebt ook de mogelijkheid om weddenschappen te plaatsen op College baseball, dat bestaat uit Amerikaanse universiteitsteams.

Aanbevolen weddenschappen in honkbal

Een populair type weddenschap in honkbal is wedden op de runline, wat een handicap van +1,5 run is tussen de twee teams. De reden waarom het aantal gescoorde punten altijd op 1,5 wordt gesteld, is dat honkbal over het algemeen een laag scorende sport is.

Meestal aangeduid als F5-weddenschappen op goksites, kijkt het inzetten op de 1e innings naar het aantal gescoorde runs in vijf innings. Er is minder risico met F5-weddenschappen omdat je niet alle spelers in rekening hoeft te brengen, alleen de starters.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.