regulatory-en

NHL Wedden

IJshockey
Spellijnen
Morgen
Spread
Totaal
Money Line
Panthers
@
Oilers
Morgen / 00:00
CREËREN
+1,5
1.40
-1,5
3.00
5,5
▲ 5,5
1.87
▼ 5,5
1.95
2.00
1.83

Wedden op ijshockey

De competitie is 82 wedstrijden lang en het reguliere seizoen van de NHL start in oktober en eindigt wanneer het weer steeds aangenamer wordt. In deze cruciale tijd van het seizoen willen ijshockeygokkers zich alleen in een sportarena bevinden met een ijsbaan. Tijdens de play-offs blijven alleen de beste teams over, op weg naar de Stanley Cup en is de finish in zicht. Dus negen maanden per jaar hebben gokkers de tijd om weddenschappen te plaatsen op de NHL als je dat wilt. Wed op ijshockey bij bwin.

De NHL is heel competitief

Omdat elk NHL-team tegen elk ander team in de competitie speelt, voor een totaal van 32 franchises, is de competitieve balans tussen teams vrij groot in de National Hockey League.

Een belangrijke reden voor de homogeniteit in de NHL wordt toegeschreven aan het systeem en de methode waarmee dat talent naar teams wordt gebracht in de American Hockey League. Wed op de NHL op ons online gokplatform. De NHL Draft is de grote gelijkmaker voor NHL-franchises.

Wed op de NHL play-offs

De stijl van competitie in de NHL-play-offs is anders dan die van het reguliere seizoen: in plaats van elke avond tegen verschillende teams te spelen, is het doel om door een reeks vier best-of-seven play-offs te komen.

De eerste twee rondes van de play-offs worden gespeeld tussen teams van dezelfde divisie, waarbij de eerste tegen de vierde spelen en de tweede tegen de derde, waarna de winnaars tegen elkaar spelen. De derde ronde, die de halve finale van de Stanley Cup wordt genoemd, zal beslissen tussen de laatste vier teams, altijd met thuisvoordeel volgens de classificatie van het reguliere seizoen. Plaats sportweddenschappen op ons online gokplatform.

Aanbevolen weddenschap NHL

Er zijn veel manieren om op de NHL te wedden met een lange lijst van beschikbare markten voor elke wedstrijd van het seizoen. De drie belangrijkste aanbevolen weddenschappen en de meest populaire markten zijn wedden op de winnaar van de wedstrijd, aangezien er geen optie is om een wedstrijd in een gelijkspel te eindigen, wedden op de winnaar met een handicap en het totale aantal doelpunten.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten