regulatory-en

Wedden op de Rugby Union

Rugby is een contactsport. Bij elke wedstrijd van rugby union voel je de intensiteit van het spel. Ondanks deze fysieke contacten is de sport wel een fair game en fair play.

Sporten en naar sport kijken zijn enkele van de leukste dingen om te doen. Sommige mensen doen echter iets meer om het kijken nog spannender te maken en dat is het doel van online sportweddenschappen, plaatsen op wie het seizoen zal winnen.

Rugby is heel populair bij liefhebbers van gokken vanwege de actie en intensiteit van het spel. Gokkers en rugbyspelers delen hetzelfde gevoel bij het nemen van risico's.

Rugby Union is geweldig om op te wedden

Wanneer je gaat wedden op rugby, moet je onthouden dat het een spel met een hoge score is. Een dominant team neemt vaak het voortouw. Het is zeer ongebruikelijk om een gelijkspel te zien in deze sport.

Het feit dat rugby een van de meest voorspelbare sporten ter wereld is (top 4-6 landen ontmoeten elkaar in de halve finale van het WK) maakt het des te aantrekkelijker voor gokkers.

De vorm van de dag is belangrijk

Een team met goed opgeleide en fysiek fitte spelers is sterker dan een team dat alleen vertrouwt op zijn talent. Rugbywedstrijden zijn goed gestructureerd en om te blijven winnen moeten coaches zichzelf voortdurend opnieuw uitvinden.

Controleer ook de opstelling voor de wedstrijd voordat je een quotering op rugby union kiest. Bovendien kunnen internationale wedstrijden betekenen dat sommige grote spelers er niet bij zijn. In Top 14-weddenschappen gaan competitiewedstrijden door ondanks de afwezigheid van alle spelers die zijn opgeroepen voor de nationale selecties.

Aanbevolen weddenschap bij rugby

Voor rugby zijn de kansen vaak minder competitief. We hebben het tenslotte over een spel met een hogere score, wat vaak een eenzijdige aangelegenheid kan zijn, en dat betekent dat de handicapmarkt vaak meer waarde biedt. Er is echter altijd de mogelijkheid van geweldige rugbywedstrijden met zeven punten voor een geconverteerde try, naast drie voor een drop of een penalty. Andere populaire weddenschappen zijn op winstmarge en first down.

Wed op de grote internationale rugby-wedstrijden

Naast individuele wedstrijden zijn er ook langetermijnkansen voor toernooien en competities. Zet bijvoorbeeld in op de winnaar van een bepaalde competitie. Vergeet zeker en vast ook de Rugby World Cup, de Six Nations en natuurlijk de Champions Cup niet.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten