regulatory-en
Topcompetities
Wereldkampioenschap
Wereld
1
Championship League
Wereld
20
Alle competities
Snooker
Snooker
Resultaat 1X2
1 2 Handicap

Wedden op snooker

Snooker is het hele jaar door een sport die beschikbaar is voor gokkers met een wereldtournee die tal van mogelijkheden biedt. Als het gaat om online sportweddenschappen, wordt snooker al enkele jaren steeds populairder.

Net als darts werd snooker halverwege de jaren 2010 nieuw leven ingeblazen door Barry Hearn om de sport aantrekkelijker te maken voor gokkers.

Wedden op snooker

Snooker vereist een paar verschillende elementen in coördinatie om alles soepel te laten verlopen. Ten eerste, de technische kant van het spel, die betrekking heeft op de dingen die we fysiek controleren, zoals positie of benadering van het schot.

Het andere aspect is emotioneler met factoren zoals de stress van grote evenementen en om een bal te potten zonder hem te missen, moet je je het schot voorstellen voordat je het schiet.

Wedden op grote toernooien

De beste snookerspelers ter wereld trainen hard om de drievoudige kroon te winnen, die sinds 2003 in geen enkel seizoen is gewonnen. Om deze prestatie te bereiken, moet een speler tijdens zijn carrière de Masters, het Wereld- en UK kampioenschap winnen, de drie meest prestigieuze toernooien. Plaats weddenschappen op de Engelse kampioenschappen snooker bij bwin.

Dit trio van majors is echter slechts de kers op de taart. Ooit een overwegend Brits spel, breidt snooker zich nu snel uit over de hele wereld. Er zijn acht andere evenementen in Duitsland, Wales, Australië en vijf in China. Alle evenementen bevatten een eerdere kwalificatiefase, met uitzondering van de top 16. Plaats weddenschappen op snooker masters op ons online platform voor sportweddenschappen.

Aanbevolen weddenschap snooker

Er zijn drie hoofdtypen weddenschappen in snooker: wie zal de winnaar van een toernooi zijn en daarvoor is het noodzakelijk om de loting te analyseren, die vaak een integraal onderdeel is, wie de eerste etappe van een wedstrijd zal winnen en uiteindelijk de weddenschap op de beste in de verschillende delen van het spel.

Gezien het drukke schema kunnen maar weinig spelers het hele seizoen in topvorm blijven. Een jaarprogramma biedt degenen die de top 16 niet halen de kans om te gedijen op momenten dat de grote namen misschien geen interesse hebben.

Bekijk en leer kwalificaties in kleine evenementen om opkomende spelers te spotten en hun stijlen te kennen. Voor sommigen ligt hun kracht in breakbuilding. Als ze moeite hebben om 50 punten te maken in de eerste rondes, is het logisch om te concluderen dat ze niet in vorm zijn. Anderen zijn meestal tactici en scrappers, die niettemin hun best doen om een hoge rang te behouden.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten