regulatory-en

Gokken op Ultimate Fighting Championship

De UFC is een MMA-organisatie die enkele van de meest bekwame vechtsporters ter wereld heeft. Met een selectie die veel van de beste mannelijke en vrouwelijke MMA-vechters ter wereld omvat, wordt het Ultimate Fighting Championship beschouwd als een van de grootste organisaties in vechtsporten. Wed op vechtsport bij bwin.

Wedden op vechtsporten

Mixed Martial Arts (MMA) is een full-contact vechtsport die competitief gebruik mogelijk maakt van een breed scala aan vechttechnieken en vaardigheden uit een mix van andere vechtsporten. De regels staan het gebruik van slag- en grijptechnieken toe, zowel staand als op de grond.

Niet alles mag in de kooi. Er zijn nog steeds regels over wat illegaal is. Sommige bewegingen die men opzettelijk of per ongeluk kan uitvoeren, kunnen ernstige schade toebrengen aan de tegenstander, daarom zijn ze verboden.

De 10 verschillende organisaties van MMA zijn Ultimate Fighting Championship (UFC), Bellator MMA, Absolute Championship Berkut (ACB), Fight Nights Global (FNG), ONE Championship, Rizin Fighting Federation (Rizin FF), Invicta FC, Pancrase, M -1 Steel Global en Caged Steel.

Wedden op UFC-gevechten

UFC-gevechten worden gescoord op basis van een verplicht tienpuntensysteem. Drie juryleden scoren elke ronde afzonderlijk, waardoor de winnaar van de ronde 10 punten en 9 of minder (8 of zeer zelden 7) krijgt, afhankelijk van de dominantie van een vechter in een bepaalde ronde. Het kan ook 10-10 zijn, maar dit is zeer zeldzaam.

Gevechten kunnen op verschillende manieren worden gewonnen: knock-out van de tegenstander, door onderwerping, door scheidsrechterlijke beslissing, TKO, forfait of door scores. Als de wedstrijd de volledige afstand is, moeten de drie juryleden de punten die ze de deelnemers voor elke ronde hebben toegekend, combineren om de winnaar te bepalen. Als de scores gelijk zijn, wordt het spel als gelijkspel verklaard.

Een niet-kampioenschap UFC-gevecht kan drie ronden duren, terwijl een gevecht om het kampioenschap en het hoofdevenement beperkt is tot vijf ronden. Elke ronde duurt vijf minuten, met een pauze van één minuut tussen elke ronde.

Aanbevolen weddenschap Ultimate Fighting Championship

Traditioneel begint elk evenement met een voorlopige kaart, gevolgd door een hoofdkaart, waarbij het laatste gevecht het hoofdevenement wordt genoemd.

Het is moeilijk om succesvol te blijven in de UFC en kampioen te worden, omdat deze organisatie erg competitief is.

Aangezien de underdog slechts 30% van de tijd wint, heb je een geïnformeerde UFC-mening aan jouw zijde nodig om de vruchten van UFC-weddenschappen te plukken. Een aanbevolen weddenschap is om je onderzoek te doen terwijl je de kansen van de favoriet in de gaten houdt. Plaats sportweddenschappen op ons online platform voor sportweddenschappen.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten