regulatory-en

Wedden op volleybal

De populariteit van volleybal is de afgelopen jaren flink gegroeid. Naar schatting spelen ongeveer 800 miljoen mensen volleybal. Het is daarom ook een sport die steeds meer gokkers aantrekt en is een van de belangrijkste sportuitzendingen tijdens de Olympische Zomerspelen. Plaats online sportweddenschappen op veel sporten om meer pit te geven bij het kijken naar een sportwedstrijd.

Wedden op volleybal

Professioneel volleybal is net zo gemakkelijk te begrijpen als de amateurversie die je misschien ooit wel eens hebt gespeeld. Omdat deze sport binnen wordt gespeeld, wordt deze het hele jaar door gespeeld; dat is nog een reden om op volleybal te wedden. Aan het einde van elke uitwisseling wordt een punt toegekend en het eerste team dat 25 punten behaalt, wint een set. De winnaar moet drie sets winnen. De meest voorkomende volleybalweddenschappen zijn op het totaal aantal gespeelde punten tijdens een wedstrijd.

Nationale selecties staan in de spotlight

Bij volleybal zijn de wedstrijden met nationale teams prestigieuzer dan wedstrijden in het kampioenschap, dat is verschillend in vergelijking met sommige andere sporten.

Naast de wedstrijden met hun club biedt volleybal ons regelmatig twee tot drie internationale competities per jaar aan. Dit is een geweldige kans om de ontwikkeling en prestaties van een nationaal team te volgen.

Bijna elk jaar staan er meerdere internationale titels op het spel, waaronder de League of Nations, de Olympische Spelen, het Eurovolleybal, het EK en het WK. Wedden op EuroVolley heren bij bwin.

De beste landen in het wereldvolleybal zijn Brazilië en de VS. In Europa gaan Polen, Rusland, Italië en Frankrijk regelmatig naar het einde van de competities. Wed om de 4 jaar op volleybal tijdens de Olympische Zomerspelen.

Aanbevolen weddenschappen voor volleybal

Een populair type volleybalweddenschap is welk team de eerste set zal winnen. Dit is vaak bepalend voor het uiteindelijke lot van de wedstrijd.

Er is geen mogelijkheid tot een gelijkspel in volleybal, behalve in zeldzame uitzonderingen waar de wedstrijd kan stoppen afhankelijk van de gespeelde tijd. Bij een gelijke stand spelen de twee teams een laatste set om de winnaar te bepalen. Voor basisweddenschappen zijn er dus maar twee mogelijkheden op de einduitslag.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.