regulatory-en
Waterpolo
Waterpolo
Resultaat 1X2
1 2 Handicap

Waterpolo

Beschouwd als een van de moeilijkste (plaats sportweddenschappen bij bwin) sporten ter wereld, vereist waterpolo een mix van uithoudingsvermogen, kracht en het vermogen om angstaanjagende tegenstanders te verslaan. Het speelveld is een zwembad met een diepte van twee meter.

Waterpolo is intens omdat het zowel aërobe (gebruikt voor uithoudingsvermogen) als anaërobe (gebruikt voor sprints) capaciteit vereist.

De actie in waterpolo gebeurt boven en onder water en in deze sport zijn rode krassen van de nek tot aan de armen heel gewoon. Het is een sport die zo brutaal kan zijn dat de zwaarste overtreding simpelweg 'brutaliteit' wordt genoemd. Het is niet per se fysieke weerstand die in je opkomt als mensen aan de sport denken; waterpolo omvat natuurlijk veel meer.

Wedden op waterpolo

Er zijn overeenkomsten tussen waterpolo en andere sporten; zoals basketbal, iedereen speelt verdediging en iedereen speelt aanval. Er is een center, guard, point guard en outside shooters met consistente balbewegingen.

Net als bij hockey moet je constant in beweging zijn om aanvalshoeken op te zetten. Net als bij voetbal kun je alleen scoren door de keeper te verslaan. Net als bij schaken probeer je een puzzel op te lossen terwijl je de tegenstander te slim af bent. Maar bij waterpolo doe je dit allemaal 32 minuten lang in het water, zonder de bodem van het zwembad aan te raken.

Onthoud altijd dat een goede keeper een sleutelfactor is om de overwinning te pakken. Je moet daarom wedden op een team met een meer ervaren keeper bij waterpolo.

Tijdens de wereldkampioenschappen in het water, waarin de beste landen in het zwemmen samenkomen, is er ook competitie voor weddenschappen op het Wereldkampioenschap Waterpolo.

Wedden op de Waterpolo Champions League

De Waterpolo Champions League, georganiseerd door de LEN, is Europa's belangrijkste competitie voor professionele waterpoloclubs (wed op de Waterpolo Champions League bij bwin).

Het is een moeilijke competitie om te winnen en bijna vijftien seizoenen lang is er geen enkel team in geslaagd om hun titel het volgende seizoen te behouden. Dit seizoen belooft geen van de vier groepen een gemakkelijk te worden, zelfs niet voor de favorieten.

De nationale competities van referentie in waterpolo zijn de Italiaanse competities van de Serie A en de Spaanse met de División de Honor. Zelfs voor de teams van deze prestigieuze kampioenschappen is de Champions League winnen echter nog steeds moeilijk.

Wed op de Euro League Dames

De EuroLeague biedt het beste van waterpolo voor vrouwen, met als headliners de clubs uit Spanje, Griekenland, Hongarije, Italië en Rusland. EuroLeague Waterpolo is de meest prestigieuze trofee in clubcompetities voor dames. Wed op ons online platform voor sportweddenschappen op ons online platform voor  Water Polo EuroLeague voor vrouwen.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten