regulatory-en

Wedden op badminton

In tegenstelling tot veel andere racketsporten, gebruikt badminton geen bal: badminton gebruikt namelijk een gevederd projectiel dat een shuttle wordt genoemd. Omdat de shuttle sterk door de wind wordt beïnvloed, wordt een wedstrijd badminton altijd binnen gespeeld.

De shuttle gaat vaak over het veld met snelheden van meer dan 320 kilometer per uur in professionele badmintoncompetities wanneer spelers een smash willen uitdelen. Plaats online sportweddenschappen bij bwin.

Wedden op badminton

De belangrijkste badmintoncompetities zijn de wereldkampioenschappen die in Tokio plaatsvinden en de Olympische spelen. China is verreweg het meest succesvolle land ter wereld in de badmintonkampioenschappen, voor Indonesië en vervolgens Zuid-Korea. Plaats weddenschappen op het Zuid-Korea Badmintontoernooi bij bwin.

De hoge frequentie en intensiteit van het spel tijdens een wedstrijd, samen met de afwisseling van het tempo, geven aan dat badminton een sport is die op competitieniveau een hoog percentage aerobe kracht vereist.

Wedden op de BWF wereldtournee

De BWF World Tour is een reeks van graad 2 badmintontoernooien, georganiseerd door de Badminton World Federation (BWF). Dit is een competitie die openstaat voor de beste spelers op de wereldranglijst in het enkelspel (heren en vrouwen) en dubbelspel (heren, vrouwen en gemengd).

Het badmintonseizoen wordt van januari tot november ingededeeld door de 31 toernooien die zijn onderverdeeld in zes niveaus: Super 1000 (drie toernooien), Super 750 (vijf toernooien), Super 500 (zeven toernooien) en Super 300 (elf toernooien) en Super 100 ( vijf toernooien). Elk van deze toernooien biedt verschillende rankingpunten en prijzengeld.

De BWF-tour eindigt elk jaar in december met een mastertoernooi waaraan alleen de beste acht en de beste acht koppels van de BWF World Tour-ranglijst in elke discipline kunnen deelnemen.

Badminton aanbevolen weddenschap

De meeste grote badmintontoernooien werken met directe elimininaties, behalve de Olympische Spelen en de BWF Tour Finals. Een aanbevolen weddenschap op badminton is daarom om tijdens de wedstrijd live weddenschappen te plaatsen.

In de vorm van het moment vinden we in het heren enkelspel twee Denen, Viktor Axelsen staat bovenaan het klassement met de Japanner Kento Momota op de tweede plaats en Anders Antonsen vervolledigt het podium.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten