regulatory-en

Wedden op de NCAA

De belangrijkste redenen waarom universiteitssporten zo populair zijn in Amerika zijn geschiedenis, rivaliteit, toernooien, verlengingen en sportweddenschappen die allemaal bijdragen aan Amerika's liefde voor de NCAA.

Een van de redenen waarom universiteitsbasketbal net zo interessant is als de NBA, is de traditie. De traditie is verloren gegaan in de NBA, behalve misschien voor een paar teams. Vergeleken met hogescholen met tradities met de school en binnen andere teams, schept het een band tussen de spelers. Ten slotte kunnen kleine scholen de competitie winnen.

Wedden op universiteitsbasketbal

De NCAA fungeert als de wetgevende en administratieve autoriteit voor intercollegiaal basketbal voor heren en dames.

Met meer dan 350 Divisie 1-teams aan de startlijn, is er genoeg te wedden op de wedstrijden van universiteitsbasketbal. Plaats nu basketbalweddenschappen op ons online gokplatform.

Elk NCAA-team heeft het gevoel dat ze een kans hebben om heel ver te komen in de competitie, en de recente geschiedenis suggereert dat hun hoop niet onrealistisch is.

De fans zijn een van de belangrijkste redenen waarom universiteitssporten net zo goed zijn als de profs. De meesten zijn studenten of ex-studenten die leven en ademen voor hun universiteitsteams en er de rest van hun leven bij blijven en het ondersteunen.

Voor topspelers is de NBA Draft de volgende stap in hun carrière. Plaats weddenschappen op de NBA bij bwin.

Wed op de March Madness

Het reguliere college basketbalseizoen gaat de laatste etappe in met de March Madness.

Het NCAA-toernooi zal 68 teams hebben: 32 winnaars van conferentietoernooien die automatische plaatsen kunnen claimen en 36 teams die de selectiecommissie zal selecteren.

Het herentoernooi vindt gedurende drie weken plaats op 14 locaties met een Final Four om de competitie af te ronden. Na kwalificatie voor het jaarlijkse knock-outtoernooi is er altijd veel drama op en naast het veld.

Het format na het seizoen is buitengewoon opwindend voor gokkers. Teams kunnen zich geen fouten veroorloven en moeten bijna perfect spelen om door te gaan naar de latere stadia van de competitie.

Aangezien alle spelers het belang van elke wedstrijd kennen, zullen ze proberen hun best te doen in elk wedstrijd zonder al te veel berekeningen te maken. Tijdens de wedstrijd heb je de mogelijkheid om live sportweddenschappen af te sluiten.

NCAA aanbevolen weddenschap

Een aanbevolen weddenschap op de NCAA is om te wedden op handicapresultaten aan het begin van de competitie wanneer het kwaliteitsniveau van de teams vrij groot is. Naarmate de competitie vordert, komen NCAA-wedstrijden dichterbij en stijgt de inzet.

Gokkers hebben de mogelijkheid om tijdens de gekte veel wedstrijden te bekijken zonder lang te hoeven wachten tussen twee wedstrijden.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten