regulatory-en
Boksen
Boksen
Resultaat 1X2

Odds bokswedstrijden

Boksen is een van de zwaarste sporten ter wereld. Wanneer een bokser de ring instapt voor een gevecht, weet hij dat het er niet om zal gaan hoe hard hij kan slaan, maar eerder hoe hard hij de enorme klappen kan incasseren en toch recht blijft staan.

Het is niet alleen de fysieke uitputting, het is ook de mentale focus die nodig is bij het boksen. Het is de wil om niet alleen je tegenstander onder ogen te zien, maar ook je eigen angsten. Wedden op boksen is een kans voor gokkers om te wedden op de nobele kunst. Plaats een online sportweddenschap op ons wedplatform.

Boksen is een van de oudste sporten

Boksen is een van de oudste en meest bekende vechtsporten aller tijden. Boksen, ook wel 'soft science' genoemd, wordt al duizenden jaren verfijnd en geperfectioneerd.

Deze indrukwekkende sport maakt gebruik van hoofdbewegingen, voetenwerk en stoten om een zeer effectief slagsysteem te vormen. Boksen staat centraal in alle vechtsporten en heeft een aantal van 's werelds meest populaire atleten opgeleverd, waaronder Muhammad Ali, Mike Tyson en Manny Pacquiao. Plaats nu jouw lichtgewicht boksweddenschappen.

De kracht, wreedheid en technische kennis van een topbokser in de ring blijft iedereen verbazen die ernaar kijkt.

De beste gevechten om op te wedden

Bij het plaatsen van een sportweddenschap op boksen is het belangrijkste doel om te wedden op de winnaar, degene die erin slaagt de tegenstander knock-out te slaan, waardoor hij niet kan staan totdat de scheidsrechter heeft afgeteld tot tien. Een andere manier om te winnen in boksen is door meer punten te scoren dan de tegenstander.

De beste bokswedstrijden zijn beschikbaar om online te wedden. Zodra het gevecht wordt gepresenteerd, zijn de weddenschappen geopend bij bwin. Omdat het een indoorsport is, gaan weddenschappen maanden voor het gevecht open en zijn weddenschappen het hele jaar door beschikbaar.

Er zijn veel categorieën variërend van vlieggewicht (52 kg) tot superzwaargewicht (+91 kg). Elke gewichtscategorie wordt gescheiden door ongeveer zes kilo. Daarnaast zijn er 4 belangrijke boksfederaties: WBA, IBF, WBC en WBO.

Zo wil elke bokser in zijn carrière als atleet de belangrijkste riemen in zijn categorie winnen en ook, met de leeftijd, aankomen. Afhankelijk van de periode zijn de hoogste categorieën van boksen vaak zwaargewicht en middengewicht. Stel jouw zwaargewicht weddenschappen samen met bwin.

Boksen aanbevolen weddenschap

De meest populaire markt voor boksweddenschappen zijn de kansen op de winnaar met de zeldzame mogelijkheid van een no-win uitkomst, de methode van winnen door KO, TKO, technische beslissing, diskwalificatie of op punten en tenslotte het totale aantal slagen.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten