regulatory-en

Wedden op zwaargewicht boksen

Boksen
Resultaat 1X2
1 2 - Wie wint?
zaterdag - 20-07-2024
1
X
2
1
2
zaterdag - 27-07-2024
1
X
2
1
2
zondag - 04-08-2024
1
X
2
1
2
zaterdag - 21-09-2024
1
X
2
1
2

Wedden zwaargewicht boksen

De zwaargewicht categorie is de hoogste categorie in het boksen waarin vechters met een gewicht van meer dan 200 pond of 90,7 kg het tegen elkaar opnemen.

Fury en Usyk hebben momenteel alle belangrijke titels in handen nu we een cruciale tijd ingaan met nog veel meer spannende bokswedstrijden om op te wedden.

Deze categorie wordt erkend door de vier grote professionele boksorganisaties in de sport: de International Boxing Federation (IBF), de World Boxing Association (WBA), de World Boxing Council (WBC) en de World Boxing Organization (WBO).

Het Engelse boksen wordt bedreigd door de MMA en ook door de verspreiding van de federaties. De nobele kunst ging de concurrentie aan met de gevechten die in achthoek plaatsvinden. Wed op de UFC bij bwin online.

Binnenkort ook een superzwaargewicht categorie

Zonder in onderverdelingen te gaan, zijn er hoofdzakelijk 3 categorieën: licht, middelzwaar, zwaar. Historisch gezien was Mike Tyson 1,82 m en honderd kilo toen hij de categorie domineerde in de jaren 90. Voor hem was er Mohammed Ali 1,91 m en ongeveer honderd kilo.

Nu bestaat de nieuwe generatie boksers vooral uit reuzen en hebben ze ook nog eens een enorme massa. Om meer show in het boksen te brengen, hopen we op de creatie van een nieuwe categorie: superzwaargewichten voor degenen die meer dan 100 kg wegen.

Wed op Fury om de WBC-divisie te winnen 

Fury, die er goed uitziet, meet 206 cm en weegt 120 kg, en domineert zijn tegenstanders nu al jaren. De koning van de zigeuners lijkt eigenlijk in een of twee categorieën boven zijn tegenstanders te moeten uitkomen. Zijn volgende gevecht zou tegen zijn landgenoot Dilian Whyte moeten zijn.

Deontay Wilder heeft ondertussen een uitzonderlijk krachtige rechter vuist maar is wel minder technisch. De Amerikaan had vaak problemen om te boksen tegen iemand die groter is dan hij.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten