regulatory-en

Wedden op cruisergewicht gevechten

De categorie cruisergewicht, cruiserweight in het Engels, is de laatste categorie vóór de zwaargewichten (zet in op zwaargewicht boksen bij bwin). De gewichtslimiet voor een cruiserweight is 90,7 kg of 200 pond.

De divisie werd onlangs opgericht om kleinere zwaargewicht boksers te huisvesten die niet konden concurreren met de toenemende omvang van andere boksers. Evander Holyfield was de benchmark cruisergewicht en ook de enige succesvolle licht-zwaargewicht kampioen, net als zwaargewicht. Plaats weddenschappen op boksen op ons online platform voor sportweddenschappen.

In de categorie cruisergewicht is het mooie van de beste vechters dat ze veel van de kracht en slagkracht van de zwaargewichten bezitten met alle techniek en snelheid die de grotere boksers niet hebben.

Wedden op cruisergewicht boksen

Met alle geweldige gevechten in deze divisie, kan het lijken alsof de beste vechters op een soort van carrousel zitten terwijl ze elkaar keer op keer blijven bevechten. Daarbij hebben deze cruisergewichten de afgelopen jaren voor geweldige duels gezorgd.

Gokkers zijn getuige geweest van geweldige gevechten zoals tussen Marko Huck vs Tomasz Adamek of Troy Ross vs Steve Cunningham, Marco Huck vs Denis Lebedev, evenals de twee gevechten tussen Steve Cunningham vs Krzysztof Wlodarczyk, om er maar een paar te noemen.

Marco Huck, Steve Cunningham, Yoan Pablo Hernandez en Krzysztof Wlodarczyk zijn slechts enkele van de goede vechters die strijden in de cruiserweight-divisie, en deze vechters krijgen niet altijd alle erkenning die ze verdienen.

Wed op de beste cruisergewicht bokser

Veel van de beste cruisergewichten komen van buiten de Verenigde Staten, en de meeste topboksers in deze divisie brengen het grootste deel van hun carrière door in hun thuisland en nemen het op tegen uitdager na uitdager.

Er zijn veel goede vechters in de cruiserweight-divisie die op het punt staan geweldige boksers te worden, maar op dit moment is Marco Huck de koning van de deze divisie en hij wordt steeds meer een van de beste vechters van de nobele bokssport. Maar weinig gokkers weten dit omdat Huck ervoor koos om voornamelijk in zijn geboorteland Duitsland te vechten.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten