regulatory-en

Wedden op weltergewicht boksen

Boksen
Resultaat 1X2
zaterdag - 22-06-2024
1
X
2
zondag - 14-07-2024
1
X
2

Weltergewicht boksen

In het professionele boksen vormt weltergewicht of welterweight historisch gezien de beste mix van vaardigheid, snelheid en kracht. Weltergewicht boksers wegen tussen de 140 en 147 pounds of tussen de 63.503 kg en 66.678 kg. Het hele jaar door biedt Bwin weddenschappen op boksen aan.

 

Wedden op weltergewicht

Gedomineerd door de rivaliteit tussen Terence Crawford en Errol Spence, zou weltergewicht meer moeten zijn dan alleen een tweemansshow.

Shawn Porter is een goede vechter, Yordenis Ugas kwam aan de leiding na zijn overwinning op Manny Pacquiao, en Jaron Ennis en Vergil Ortiz Jr zijn klaar om zichzelf op het hoogste niveau te testen. De middengewichtklasse heeft de geschiedenis aan zijn kant, maar de toekomst ziet er ook erg rooskleurig uit.

Tijdens bokswedstrijden kun je ook live wedden bij bwin.

Josh Taylor is klaar om zich te tonen

De onbetwiste kampioen van Engeland, Josh Taylor, plant een aanval op de weltergewichtdivisie. Na toegang te hebben gekregen tot de weltergewichtdivisie, met memorabele overwinningen op Regis Prograis en Jose Ramirez, staat Taylor klaar om soortgelijke onderscheidingen te behalen in een hogere gewichtsklasse.

De talentvolle Schot zet in februari zijn vier wereldtitels op het spel tegen Jack Catterall. Als de 31-jarige bokser ongeschonden uit deze uitdaging komt, wachten hem verschillende aantrekkelijke tegenstanders in de hogere categorie. Terence Crawford, Yordenis Ugas en Errol Spence zijn de huidige beste vechters in het weltergewicht en Taylor wil zichzelf daar in de nabije toekomst bewijzen. Plaats een weddenschap op deze bokswedstrijd in de categorie super lichtgewicht, die net onder het weltergewicht zit.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten