regulatory-en

Wedden op vedergewicht boksen

Boksen
Resultaat 1X2
1 2 - Wie wint?
Morgen
1
X
2
1
2
zondag - 14-07-2024
1
X
2
1
2

Wedden op vedergewicht gevechten

Een vedergewicht bokser valt onder de gewichtslimiet met een maximale limiet van 126 pond voor professionals of ongeveer 57 kg.

Het meest recente nieuws in de vedergewichtklasse is de overwinning van Mark Magsayo op Gary Russell Jr, die een einde maakte aan Russells lange regeerperiode als WBC-kampioen, en een onzekere toekomst werpt in een divisie die nu wordt gedomineerd door Emanuel Navarrete (35 -1), de WBO-kampioen.

Is er iemand echt zeker van hun vedergewicht ranking afgezien van Navarrete? De Mexicaan is bezig aan een straffe reeks aangezien hij 9 wereldkampioenschappen heeft gewonnen, waaronder 6 knock-outs. Wed op boksen op ons online platform voor sportweddenschappen.

Wedden op vedergewichten in boksen

Magsayo (24-0) kan met zijn WBC-riem terecht de positie van de op één na beste vedergewicht vechter ter wereld claimen. Dat zou ook het geval kunnen zijn voor Russell (31-2), aangezien Gary duidelijk en terecht met één hand bokste met een schouderblessure tegen de Filipijn.

De op één na beste vedergewicht bokser is misschien wel Rey Vargas (35-0), maar hij heeft nog wat werk te doen in de divisie.

Ook Ruben Villa (18-1) zou wel eens het op één na beste vedergewicht van het moment kunnen zijn! Hij bezorgde Navarrete namelijk een zware en lastige nacht in 2020 met een eerste nederlaag in zijn carrière, met eenparigheid van stemmen.

Kid Galahad is afwezig, omdat hij van plan is om tot 130 pond te gaan (wed op super featherweight boksen bij bwin). Onder normale omstandigheden wachten we tot hij vecht, maar we hebben ons een beetje opgefrist en na een aantal maanden zonder nieuws kunnen we hem net zo goed fris houden.

Aanbevolen weddenschap op het wereldkampioenschap vedergewicht

Deze divisie is nog steeds verspreid met vier boksers met vier verschillende riemen en er zijn op dit moment geen herenigingsgevechten gepland. Dit is interessant voor gokkers aangezien er duidelijk een voordeel is voor riemhouders ten opzichte van verplichte uitdagers.

Het is zonde om te beseffen dat de promotors het niet eens kunnen worden over een grote avond voor het vedergewichtboksen.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten