regulatory-en

Wedden op middengewicht boksen

Boksen
Resultaat 1X2
Morgen
1
X
2
zaterdag - 22-06-2024
1
X
2
zaterdag - 20-07-2024
1
X
2

Middengewicht boksen

In het Engelse boksen geldt dat hoe meer een categorie boksers heeft met een uitstekende staat van dienst of actieve legendes, hoe meer het de aandacht van gokkers zal trekken. Dit is momenteel het geval voor de middengewichtcategorie. Het hele jaar door biedt bwin weddenschappen op boksen aan.

Middengewicht is de bokscategorie tussen 154 en 160 pond (69,85 kg en 73,02 kg). Ze wordt omringd door superweltergewicht 147-154 lbs (66,67 - 69,85 kg) en supermiddengewicht 160-168 lbs (72,57 - 76,20 kg). Maak boksweddenschappen in de supermiddelgewicht bij bwin. In de categorie supermiddelgewicht domineert Canelo Álvarez al enkele jaren.

Wed op Canelo Alvarez

Canelo Alvarez is simpelweg de beste middengewicht bokser die er is. De Mexicaan is eigenaar van de WBA (Super), WBC, IBF, WBO en The Ring-riemen met een record van 57-1-2 (39 KO's) en hij is zo de beste bokser in alle categorieën.

Canelo Alvarez is een echt fenomeen en ziet er op dit punt in zijn bokscarrière onoverwinnelijk uit. Nadat hij de supermiddengewichtdivisie heeft veroverd, door drie ongeslagen kampioenen en een verplichte uitdager te verslaan, kan Alvarez nu naar een andere gewichtsklasse gaan. Hij heeft in 2021 drie titelgevechten gehad, die allemaal in zijn voordeel zijn verlopen via onderbrekingen voor de limiet.

Wedden op middengewicht boksers 

Een andere mogelijkheid zou een gevecht zijn tegen de WBA lichtzwaargewicht kampioen, de Rus Dmitry Bivol (19-0-0, 11 KOs).

Jermall Charlo 32-0 (22KO) is nog steeds ongeslagen als prof en de Amerikaan is met 160 pond een van de beste boksers. Hij daagt Canelo Alvarez al jaren uit, maar het is moeilijk voor te stellen dat hij het gevecht kan domineren. Om het gevecht te laten plaatsvinden, zou Charlo waarschijnlijk een categorie moeten stijgen.

Bij bwin kun je steeds live wedden op boksen.

Timing is altijd uiterst belangrijk. In een perfecte wereld wachten boksers en gokkers het meest geduldig op het juiste moment om toe te slaan.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten