regulatory-en

The Ashes Wedden

Cricket
1 2 - Wie wint?

Wedden op The Ashes

The Ashes is één van de grootste evenementen op de cricketkalender waarbij aartsvijanden Engeland en Australië strijden om de prestigieuze urn. Engeland is gastheer van deze ronde en ontvangt de Australiërs in Edgbaston, Lord's Headinglley, Old Trafford en The Oval, maar op een later moment dan gewoonlijk. Vanwege het WK Cricket in Engeland tussen mei en juli, start de 2019 Ashes series op 1 augustus en eindigt op 16 september.

De Ashes wedquoteringen

In het cricket is dit de competitie met de grootste rivaliteit denkbaar en het zal geen verrassing zijn dat daarmee het wedden op The Ashes enorm populair is - zeker ook vanwege de variëteit aan weddenschappen. Weet Pat Cummins zijn 23 wickets uit 2017/2018 te overtreffen? Weet de Australische captain bij zijn terugkeer op het cricketveld (na een schorsing) zijn 687 runs te herhalen? Van top slagman en top bowler, tot de eindwinnaar en de meeste sixes in de wedstrijd, hier bij bwin vindt u alle winnaarsquoteringen voor The Ashes.

The Ashes winnaarsquoteringen

Dit jaar neemt Australië de urn weer mee naar Engeland nadat zij deze in 2017/18 thuis wisten te winnen. De thuisoverwinning van de Aussies was overtuigend; ze wonnen 4 van de 5 sets en de 5de eindigde in een gelijkspel. Maar Engeland heeft 5 van de laatste 8 series gewonnen en scoorde 4 uit 4 op eigen bodem, dus zijn ze bij de komende Ashes toch licht favoriet. Je hoeft niet verder te zoeken want bij bwin hebben we de beste winnaarsquoteringen voor de 2019 Ashes series.

Behoefte aan een paar wedtips voor de Ashes 2019?

Als je goed voorbereid onze bookies wilt verslaan, ga dan naar het bwin nieuws voor de laatste weetjes en wedtips over The Ashes. Onze Cricket voorspellingen-pagina staat vol analyses van experts en waardevolle tips om uw winskansen te verhogen.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten