regulatory-en

Wedden op Cricket

Cricket is de populaire sport in India, Engeland, Nieuw-Zeeland en Australië.

Het testformaat vindt plaats over een periode van 5 dagen en geeft elk team twee rondes. Het One Day International-formaat daarentegen geeft elk team 50 overs. Ten slotte geeft het Twenty20-formaat elk team slechts 20 overs per spel.

Wedden op het Twenty20-formaat

Het Twenty20-formaat van cricket is ongetwijfeld de meest verhandelbare en lucratieve vorm van cricket in vergelijking met andere cricketformaten. Plaats internationale Twenty20-weddenschappen op ons online gokplatform.

Het grootste Twenty20-toernooi op de cricketkalender is de ICC Twenty20 World Cup. Dit toernooi wordt georganiseerd door de International Cricket Council en wordt meestal om de twee jaar gespeeld in een van de belangrijkste cricketlanden in het vroege voorjaar.

Van de 16 landen zijn tien ICC-leden automatisch gekwalificeerd. We hebben het hier over Engeland, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Sri Lanka, India, Pakistan, Australië, West-Indië, Zimbabwe en Bangladesh. Plaats jouw Twenty20 World Cup-weddenschappen bij bwin.

Wedden op The Ashes

De reeks cricketwedstrijden gespeeld tussen Engeland en Australië genaamd The Ashes is een van de meest populaire evenementen in cricketweddenschappen.

Een Ashes-serie bestaat traditioneel uit vijf tests, die minstens eens in de twee jaar door Engeland en Australië worden georganiseerd. Er zijn al meer dan zeventig Ashes-series geweest: Australië en Engeland zijn nek aan nek over het aantal overwinningen. Wed op The Ashes op ons online platform.

Aanbevolen weddenschap op cricket

Wedden op cricket houdt niet alleen het vooruitzicht in om te proberen te kiezen wie de wedstrijd zal winnen. Veel meer hangt af van gokkers die tijdens een wedstrijd alternatieve kansen hebben.

Innings zijn een manier om extra inzetten te plaatsen. Cricket innings-weddenschappen werken heel goed als het gaat om het voorspellen van het aantal runs dat een team zal scoren in een bepaalde inning.

Bij bowler-cricketweddenschappen moet je de naam voorspellen van de bowler die de meeste wickets zal winnen in een bepaalde wedstrijd, serie of kampioenschap.

Bij batsman cricket-weddenschappen moet je de naam voorspellen van de batsman die de meeste runs zal krijgen. Er zijn ook verschillende markten voor deze cricketweddenschap - Top Away Batsman en Top Series Batsman.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.