regulatory-en

Twenty20 World Cup Wedden

Cricket
1 2 - Wie wint?

Wedden op het WK T20 Cricket

De wereldbeker cricket wordt gespeeld op het Twenty20-format, dat zeer geschikt is voor cricketweddenschappen. Het verzamelen van de beste cricketteams ter wereld op één plek om in korte tijd veel wedstrijden te spelen, is een natuurlijk geweldig voor gokkers.

Elke twee jaar wordt de T20 World Cup gespeeld over veertig wedstrijden. In 2024 zullen West-Indië en de VS gastheer zijn van de wedstrijd. In 2026 zijn India en Sri Lanka aan de beurt. In 2028 zullen Australië en Nieuw-Zeeland de wedstrijd organiseren, en in 2030 zijn het Verenigd Koninkrijk en Ierland gekozen. Wed op cricket op ons online platform voor sportweddenschappen.

Wed op het format Twenty20

Een nieuw geïntroduceerde variant van cricket uit algemene eendaagse wedstrijden, T20 cricket of Twenty20 cricket, kan worden gedefinieerd als een korte cricketwedstrijd die beperkt is tot 20 overs spelen met tussenpozen van een half uur.

Het Twenty20-format is ontworpen om de flow en het ritme van een cricketwedstrijd te behouden. De tijdslimiet was vastgesteld op 75 minuten. Teams moeten gedurende deze periode hun 20 overs voltooien, dat wil zeggen drie minuten en 45 seconden per over.

Wedden op het WK cricket

Tot nu toe is de T20 World Cup voor heren zo'n tien keer gespeeld en wordt het georganiseerd door het ICC. De gastheren kwalificeren zich samen met de acht teams die de knock-outfase bereikten tijdens de vorige ICC Men's T20 World Cup. Plus twee andere teams kwalificeerden zich op basis van hun ranking.

De overige plaatsen worden toegewezen aan de beste landen van de Global Qualifiers. Dit is het laatste moment voor de niet-gekwalificeerde landen om het recht om deel te nemen aan het WK te winnen. Elk continent heeft recht op één of twee speelplaatsen in de slotfase. Plaats weddenschappen op de WK-kwalificatiewedstrijden, die een week lang net voor de cricketwereldbeker worden gespeeld.

Wedden op de T20 World Cup

De ICC Men's T20 World Cup wordt de achtste ICC Men's T20 World Cup.

De twaalf teams die de Super 12-fase van de ICC T20 World Cup voor heren bereikten. De resterende vier plaatsen worden toegekend aan de twee beste teams van elk van de twee Global Qualifiers.

De Global Qualifiers zullen een week lang, net voor de Cricket World Cup, worden betwist (wed op de kwalificaties voor de World Cup twenty20 bij bwin)

Twenty20 World Cup aanbevolen weddenschap

Meestal wordt meer dan 200 slagen als een goed totaal beschouwd. Een goede totaalscore is ongeveer 180 runs. Dat is een mooi totaal. Je moet een run rate van 9 runs per over hebben om deze score te behalen, wat een goede run rate is.

Om sportevenementen met passie te beleven, plaats online sportweddenschappen bij bwin.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten