regulatory-en

Wedden op darts

Het PDC World Darts Championship is een knock-outtoernooi dat eind december begint en begin januari eindigt. Het is het meest prestigieuze darttoernooi en heeft de hoogste uitbetaling van alle dartcompetities (wed op darts bij bwin) en voor sommige gokkers is het een van de hoogtepunten op het schema van feestelijke sporters.

Wedden op darts

De kwaliteit van het dartbord is door de jaren heen verbeterd. Nieuwe spelers worden steeds professioneler. Het is nu een kwaliteitscompetitie met een strijd van de beste spelers ter wereld met een gemiddelde van 100+.

Dartspelers zijn erg goed in elementaire wiskunde en hun vaardigheden komen door het herhalen en onthouden van combinaties van getallen tussen 1 en 501. Plaats tijdens de competitie live weddenschappen op ons online gokplatform.

Wedden op het wereldkampioenschap darts

De Worlds of Darts is een toernooi met meerdere sets. Sets worden gewonnen door de speler die de eerste is tot drie innings, waarbij de tegenstanders om de beurt als eerste gooien in elke set. De wedstrijden in de eerste en tweede ronde zijn best of five sets. Wedstrijden in de derde en vierde ronde zijn best-of-seven sets.

Legende Phil Taylor heeft sinds 2018 14 titels gewonnen, maar heeft dit toernooi sinds 2013 niet meer gewonnen. Een nieuwe generatie strijdt nu om de titel.

Aanbevolen weddenschap op darts

Vier mannen vallen op dit moment op in de dartwereld:

De Schot Peter Wright – ook bekend om zijn extravagante kapsel en stijl - voert de wereldranglijst aan. Hij won de edities van de World Darts Championships in 2020 en 2022.

De Welshman en voormalig rugbyspeler Gerwyn Price was Winnaar in 2021 is bezig een record op te bouwen met overwinningen op de World Grand Prix en 3 Grand Slam-toernooien.

Michel van Gerwen is de tweede speler met de meeste titels na Phil Taylor. Hij heeft alle belangrijkste evenementen van de PDC gewonnen. Hoewel hij sinds 2020 minder dominant is, blijft hij een van de favorieten. Op zijn palmares heeft hij 32 overwinningen op de Europese tour (zet in op de PDC Europese tour bij bwin)

Jonny Clayton is de rijzende ster van dit moment. 2021 was zijn jaar met overwinningen in de Worlds Series, Masters, Premier League en World Grand Prix.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten