regulatory-en

Wedden op uitreiking Oscars

Entertainment
Hoofdweddenschappen

Gokken op de Oscars

Geluksbeproevers die ook niet vies zijn van entertainment, zullen zich het hele jaar door verheugen met het aantal beschikbare evenementen bij bwin. In de VS zijn er vele award-ceremonies, zoals de 41ste Razzie Awards en de 93ste Academy Awards. Denk daarbij dan aan de hoge verwachtingen rond Daniel Craig’s nieuwste Bond-film ‘No Time to Die’, maar ook aan series die een glimlach op uw gezicht toveren als ‘Curb your Enthusiasm’ en ‘What We Do in the Shadows’. Verder is er de uitreiking van een hoog aangeschreven award die liefhebbers van klassieke muziek niet mogen missen: de 5de Birgit Nilsson Prijs. En daar houdt het dit jaar nog niet op, wat te denken van het vermakelijke ‘Strictly Come Dancing’ en natuurlijk BBC’s jaarlijkse ‘UK’s Sports Personality of the Year’.

bwin biedt de meeste grootste entertainment evenementen ter wereld. Of u nu films verslindt of een muziekliefhebber bent, bwin is uw trouwe date naar het evenement van uw keus. U kunt zelfs inzetten op toekomstige internationale TV-hits als ‘Turkish Love 101’ en de Koreaanse ‘Extracurricular’. Mis ook niet onze quoteringen voor muziekspecials waar u kunt inzetten op de mogelijke releasedatum van een album, of zelfs een specifieke stad waar een artiest zal gaan optreden. Fans van reality-TV of van bepaalde streaming shows worden ook op hun wenken bediend met een overvloed aan verscheidene evenementen en opties waarop het hele jaar door ingezet kan worden.

Wedden op entertainment

Leef mee met de vele entertainment evenementen door een variëteit van interessante weddenschappen. Wie tipt u voor BBC’s Sports Personality of the Year? Welke film wordt volgens u bij de Golden Globes verkozen tot ‘Beste Drama’ of ‘Beste Comedyfilm’? Wellicht voorziet u reeds welke de slechtste film wordt op Razzie Awards. Kies tussen de vele categorieën bij de Oscars, zoals ‘Beste Film’ of ‘Beste Acteur’. Kunt u de belangrijkste ontwikkelingen in sommige TV-shows juist voorspellen? Check bwin’s up-to-date quoteringen en zet het hele jaar door in op entertainment evenementen.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten