regulatory-en

Hangaarse GP

De Hungaroring is een geweldige baan en een mooie plek om de eerste seizoenshelft voor de zomervakantie af te sluiten (wed op F1 bij bwin). De volgende GP is een maand later in België op Spa-Francorchamps.

De auto's zijn afgesteld met een hoge mate van downforce en ingenieurs houden altijd de rem- en motortemperatuur in de gaten, aangezien warm weer in deze tijd van het jaar vaak voorkomt.

Wed op de Hongaarse GP in de F1

Hongarije heeft altijd al zijn eigen race in straatcircuitstijl willen hebben, dus het is geen verrassing dat de Hungaroring wordt vergeleken met Monaco, vanwege zijn strakke en technische karakter. Hoewel het zeker een rondeloop is met een hogere gemiddelde snelheid dan Monaco, is het nog steeds een van de langzaamste circuits in de F1.

Stabiliteit bij hoge snelheden is cruciaal. Sommige bochten op de Hungaroring zijn echter bedrieglijk snel, vooral in sector twee, en sommige zijn erg lang. Om snel te zijn, heeft een coureur een auto nodig die aan de eisen voldoet en die goed in balans blijft bij het ingaan van de bocht tot het verlaten van de bocht.

Pas in het seizoen 2019 zorgde deze race voor een gedenkwaardig moment, aangezien Max Verstappen het grootste deel van de Grand Prix leidde voordat een strategische keuze van Mercedes Red Bull in de val liet lopen. Hamilton passeerde Verstappen in de laatste ronden in een van de meest vermakelijke races van een seizoen vol spanning.

Wedden op het Hungaroring-circuit

Met 4.381 km is de Hungaroring het derde kortste Formule 1-circuit op de huidige kalender en het op één na langzaamste na Monaco. De smalle banen van het circuit maken inhalen moeilijk, een van de redenen waarom veel coureurs het circuit niet leuk vinden. Plaats online sportweddenschappen bij bwin.

Verderop in de ronde werd bocht 12 omgevormd tot een rechtshandige bocht van 90 graden, opnieuw om de coureurs een langere aanloop naar de bocht te geven in de hoop dat het hen zou helpen in te halen, maar het effect was over het algemeen op zijn best minimaal.

Aanbevolen weddenschap op de Hongaarse GP

De Hungaroring is vrij uniek in vergelijking met andere circuits op de kalender, omdat het lijkt op een traditioneel circuit met de kenmerken van een kartcircuit - veel bochten met weinig lange rechte stukken. Hoge downforce en een goed uitgebalanceerd chassis hebben bij de meeste teams de voorkeur boven pure snelheid. Een aanbevolen weddenschap op Formule 1 is om tijdens de race live weddenschappen te plaatsen.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten