regulatory-en

Gokken op golf

Golf is een van de tien meest populaire sporten ter wereld. Golf heeft naar schatting 450 miljoen fans. Het bekendste professionele golfcircuit is de PGA Tour, die het grootste deel van het seizoen tussen september en augustus van het volgende jaar voornamelijk in de Verenigde Staten wordt gespeeld. Stel jouw PGA Tour-weddenschappen samen bij bwin.

Golf is een van de weinige sporten waar de gemiddelde persoon kan concurreren en dezelfde prestaties kan leveren als de profs. Een gemiddelde speler zal nooit op de court van Wembley spelen of een balletje slaan op Roland Garros; maar je kunt echter wel op de 18e hole op Pebble Beach spelen of een naderingsschot nemen op de Old Course-green.

Golf is ontspannend om op te wedden

Golf is heel ontspannend, net als een soundtrack zonder duidelijke verandering in toon of ritme, alleen het geluid van het af en toe sissen van de bal na een swing en een beleefd applaus van het publiek.

Er is geen betere manier om de tijd uit het oog te verliezen dan te kijken naar een sport die buiten wordt beoefend, in een groene omgeving, midden in de natuur, zonder indicatie van de tijd die verstrijkt. Er gaat geen zoemer af, geen overtredingen, geen gezang van de menigte, geen opgewonden kreten van de commentator. Alleen de passage van mild, homogeen en onopvallend weer.

Golf gaat over het leven. Golf trekt gokkers aan omdat er een aangename en positieve sfeer is ingebouwd in de intense competitie van het toernooi. Dit is wat we allemaal willen in ons dagelijks leven.

Vooruitgang in technologie heeft de odds beter gemaakt

Sinds de komst van HD-televisie is de zichtbaarheid van golf toegenomen. Deze nieuwe technologie is in staat om een super langzame inactiviteit, het overvliegen van de holes en het volgen van de vlucht van de bal te laten zien.

Golf heeft een reeks regels die bijna onveranderlijk zijn, met slechts kleine aanpassingen om veranderingen in uitrusting en golfbanen weer te geven.

Wed op grote golftoernooien

Er zijn elk jaar 4 Majors op dezelfde data: de Masters die op uitnodiging zijn op de 2de zondag van april in Augusta. Dan is er de US Open op de 3de zondag van juni nog in de USA. Dan is er de British Open op de 3de vrijdag in juli aan de kust in het VK en tot slot de PGA op de 4de zondag in augustus.

We kunnen ook nog de Ryder Cup toevoegen, die om de twee jaar de winnaar van een toernooi tussen de Verenigde Staten en Europa beloont. Je kunt wedden op de Ryder Cup die eind september in Wisconsin zal plaatsvinden.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten