regulatory-en

Ryder Cup Wedden

zondag - 28-09-2025
Toernooiwinnaar
VS
1.67
Onbeslist
12.00
Europa
2.70
VS
1.67
Onbeslist
12.00
Europa
2.70
Tournament Winner (Tie no bet)
VS
1.53
Europa
2.50
VS
1.53
Europa
2.50

Wed op de Ryder Cup

Naast de belangrijkste golftoernooien zoals de US Masters of de US PGA, waar golfers elk jaar schitteren met alleen hun caddie, is er een competitie die ongelofelijk veel passie opwekt.

De Ryder Cup bestaat al sinds 1927 en is een van de grootste golftoernooien. Op ons platform kun je het gehele jaar wedden op golf.

Deze speciale wedstrijd duurt drie dagen en vindt om de twee jaar plaats. De Verenigde Staten en Europa organiseren om beurten de Ryder Cup.

De toernooien vinden plaats in de zomer op het noordelijk halfrond, meestal rond augustus of september.

Drie dagen golfen met veel wendingen

Amerikaanse en Europese golfspelers dromen ervan de Ryder Cup te winnen. Het winnen van dit toernooi is niet langer een individuele overwinning, maar een collectieve titel en dat maakt wedden op de Ryder Cup heel emotioneel.

Een aanvoerder voor elk team kiest 12 golfers op basis van hun verdienste en zijn persoonlijke voorkeur.

Wedden op de Ryder Cup is hartverscheurend, aangezien fans van golf ook supporters van hun eigen team zijn. Onthoud dat er vijf ronden worden gespeeld over drie dagen. Gokkers geven er soms de voorkeur aan om een paar punten te verliezen om zo gemoedsrust te krijgen.

Tijdens de verschillende onderdelen van het toernooi kan het momentum steeds veranderen.

Golfers strijden in drie soorten wedstrijden (Foursome, Four-ball en Single) om punten te scoren. Het team met de meeste punten aan het einde van het toernooi wint de Ryder Cup.

Hierdoor ontstaat een situatie waarin het eerste team met 14,5 punten de Ryder Cup wint. De laatste keer dat de Ryder Cup op een gelijkspel eindigde, was in 1989. In 2018 had het Europese team 17 ½ - 10 ½ gewonnen in Frankrijk.

Wed op de Ryder Cup

Het Europese team dat wordt gecoacht door Padraig Harrington is bijna volledig samengesteld met 11 van de 12 plaatsen die reeds zijn ingenomen, met de Spanjaard Jon Rahm die een van de beste spelers ter wereld is en zo deel mag uitmaken van de Europese groep, samen met een aantal spelers uit het Verenigd Koninkrijk.

In deze late fase van het seizoen gaat het er nu om in vorm te blijven en de juiste partnerships tussen de verschillende persoonlijkheden te vinden.

Het Amerikaanse team ziet over het algemeen erg sterk uit, zeker als je de laatste namen op de lijst vergelijkt, en Steve Stricker zal de ambitie hebben om de in 2018 verloren trofee terug te winnen. Met al zes golfers bevestigd, heeft de aanvoerder van het Amerikaanse team nog zes plaatsen vrij. Wie gekozen wordt zal natuurlijk een grote invloed hebben op de kansen van de teams.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten