regulatory-en

Wedden op US PGA Championship

De Big Four Men's Golf Tournaments, ook wel bekend als de Majors, zijn de meest prestigieuze evenementen in het professionele golf. Na het U.S. PGA Championship is het volgende grote toernooi het Open Championship (wed op het Open Championship bij bwin).

Wedden op het US PGA Championship 

De Southern Hills Country Club is een countryclub in dezelfde categorie als Winged Foot, Baltusrol en Atlanta Athletic Club. Deze golfbanen bieden een uitstekende, zo niet meedogenloze test van golfvaardigheid voor de beste spelers ter wereld.

De golfbaan heeft ontwerpen die meer gericht zijn op creativiteit of esthetiek. Als zodanig is het bunkeren bij Southern Hills eenvoudige schotelvormige obstakels, zijn de greens subtiel en geven de met bomen omzoomde fairways een duidelijk beeld van waar de bal moet worden geraakt.

Historisch gezien heeft Southern Hills weinig rivalen gehad als het gaat om georganiseerde toernooien tussen de verschillende Top 100-lijsten van de beste golfbanen die worden gepubliceerd. De golfbaan wordt al lang gezien als een van de beste in de Verenigde Staten.

Wedden op golf

Het PGA-kampioenschap heeft een play-off aangenomen over respectievelijk vier en drie extra holes om de uitslag te bepalen. De PGA Championship cut wordt gemaakt na de eerste 36 holes, het aantal van 156 spelers zal worden teruggebracht tot een lager getal van ongeveer 70. Spelers die de cut halen, gaan door om de laatste twee rondes te voltooien.

Naast een aanzienlijke geldprijs ontvangt de winnaar van het toernooi een levenslange uitnodiging om deel te nemen aan alle toekomstige PGA-kampioenschappen, vijfjarige stipendia voor deelname aan de andere drie grote toernooien en punten voor de PGA Player Award of the Year en voor het volgende team in de Ryder Cup (wed op de Ryder Cup bij bwin).

US PGA Championship aanbevolen weddenschap

Geweldige korte 4-holes belonen goede golfers met birdies of zelfs eagles, maar bestraffen misstappen met dubbele bogeys of erger. Plaats weddenschappen op golf bij bwin.

#17 in Southern Hills zal een van de meest interessante en opwindende holes zijn om naar te kijken wanneer professioneel golf terugkeert naar de baan. De oriëntatie, vorm en contour van de green lijken op die van 7 bij Augusta National, een andere creatie van Perry Maxwell.

 

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.