regulatory-en

Wedden op de NPB League

zondag - 30-06-2024
Eindwinnaar
Softbank Hawks
2.50
Hanshin Tigers
8.00
Hiroshima Carp
8.00
Chiba Lotte Marines
9.00
Nippon Ham Fighters
9.00
Yomiuri Giants
11.00
Orix Buffaloes
17.00
Yokohama Bay Stars
17.00
Yakult Swallows
31.00
Softbank Hawks
2.50
Hanshin Tigers
8.00
Hiroshima Carp
8.00
Chiba Lotte Marines
9.00
Nippon Ham Fighters
9.00
Yomiuri Giants
11.00
Orix Buffaloes
17.00
Yokohama Bay Stars
17.00
Yakult Swallows
31.00
Rakuten Eagles
34.00
Chunichi Dragons
34.00
Seibu Lions
101.00
Toon meer

NPB League honkbal in Japan

Honkbal begon in 1872 in Japan en begon na de Tweede Wereldoorlog echt aan populariteit te winnen op het Japanse eiland, dankzij Amerikaanse GI's die de sport sterk promootten en Japanse bedrijven die de teams als sponsors steunden. Honkbal werd ook populair met een reeks oefenwedstrijden die werden gespeeld met Amerikaanse honkballegendes als Babe Ruth, Lou Gehrig en Joe DiMaggio. De belangrijkste reden voor de populariteit van honkbal in Japan is dat honkbal gepaard gaat met discipline, hard werken en teaminspanning.

Wedden op Japanse honkbalcompetitie

Honkbal, een geweldig Amerikaans tijdverdrijf, is ook de meest populaire professionele sport in Japan, vóór voetbal, schaatsen, sumo, volleybal en tennis. Met wedstrijden op de middelbare school, hogeschool en professioneel niveau die veel publiek trekken en de media domineren in de lente en zomer. Het honkbalseizoen in Japan loopt van maart tot november met 12 franchises die meer dan honderd wedstrijden spelen.

De Nippon Professional Baseball of NPB is het hoogste niveau van honkbal in Japan. Lokaal wordt het vaak Puro Yakyū genoemd. Buiten Japan wordt het vaak eenvoudigweg "Japans honkbal" genoemd. Wed op honkbal bij bwin.

Wedden op de NPB

De League is verdeeld in twee: Central en Pacific League. De winnaar van elke competitie gaat door naar de best-of-seven finales.

Het Japanse land heeft serieuze talenten waar Major League Baseball niet zonder kan. Maar ondanks alle overeenkomsten zijn er grote verschillen tussen de Japanse profcompetitie Nippon Professional Baseball en MLB (wed op Major League Baseball bij bwin).

Een van de belangrijkste verschillen tussen deze twee honkbalcompetities is de grootte van de bal. Een Japanse honkbal is groter en harder dan een Amerikaans honkbal.

Japanse spelers hebben ook de neiging om intense loyaliteit te voelen aan hun geboorteplaats of aan hun teams. De NPB vereist dat spelers negen seizoenen spelen voordat ze als vrije speler kunnen vertrekken.

Japans Honkbal aanbevolen weddenschap

De lengte van een honkbalwedstrijd in Japan heeft een limiet van 12 innings tijdens het reguliere seizoen en een limiet van 15 innings tijdens de play-offs, voordat een wedstrijd op een gelijkspel eindigt. Dus tussen elke ronde en afhankelijk van de resultaten wordt het aanbevolen om een live weddenschap te plaatsen.

Een andere aanbevolen weddenschap is natuurlijk om te wedden op de winnaar van de wedstrijd. Er is natuurlijk altijd nog steeds de kleine mogelijkheid dat een wedstrijd op een gelijkspel eindigt.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten