regulatory-en

Wedden op de KBO Zuid-Korea

zondag - 30-06-2024
Eindwinnaar
LG Twins
4.00
KIA Tigers
4.00
Doosan Bears
7.00
NC Dinos
7.00
Samsung Lions
9.00
SSG Landers
11.00
KT Wiz
13.00
Hanwha Eagles
34.00
Lotte Giants
34.00
LG Twins
4.00
KIA Tigers
4.00
Doosan Bears
7.00
NC Dinos
7.00
Samsung Lions
9.00
SSG Landers
11.00
KT Wiz
13.00
Hanwha Eagles
34.00
Lotte Giants
34.00
Kiwoom Heroes
41.00
Toon meer

Kansen honkbal Zuid-Korea

De meest populaire sporten in Korea zijn basketbal, voetbal, volleybal, boogschieten, schermen en Koreaanse vechtsporten. Honkbal is in Zuid-Korea populair sinds de jaren 80. De beste honkbalcompetitie van Korea, KBO, is de best bekeken competitie van het land. Zet in op honkbal bij bwin.

Aziatische honkbalweddenschappen

De hiërarchie van hoe honkbalgokkers KBO-kwaliteit over het algemeen waarnemen, ligt tussen Double-A en Triple-A in termen van talent en concurrentieniveau. De topcompetitie blijft MLB, gevolgd door NPB in Japan.

Zuid-Korea behoort vaak tot de topteams in het internationale honkbal, en enkele van de topspelers in de Korea Baseball Organization zijn de afgelopen tien jaar met succes overgestapt naar MLB. Plaats nu MLB-weddenschappen op ons online platform voor sportweddenschappen.

Het werd ook gezien als een competitieniveau dat clubs waardig genoeg zijn om meerjarige contracten toe te kennen aan voormalige MLB-spelers die naar de Koreaanse competitie gaan en laten zien dat ze nog steeds het niveau aankunnen. De KBO beperkt het aantal in het buitenland geboren spelers toegestaan op het wedstrijdblad.

Wedden op de KBO

Het reguliere seizoen van KBO begint in april en eindigt in november. De 10 franchises, waarvan er 4 rond Seoul zijn gevestigd, spelen 144 wedstrijden tijdens een regulier seizoen.

Vergeleken met de MLB, die twee competities heeft, met elk 3 divisies, is er voor KBO slechts één competitie zonder divisies. Bovendien heeft de KBO ook een derde minder teams dan de MLB.

Aan het einde van het seizoen staat de vijfde tegenover de vierde van het klassement in de best of three games. De winnaar ontmoet de derde en dan de tweede, waar het gekwalificeerde team het eerste team is met twee overwinningen.

De winnaar van de reguliere competitie neemt het deze keer op tegen de winnaar van deze play-offs om de "Korean Series" in de best of seven games. De winnende franchise wordt uitgeroepen tot KBO-kampioen.

Aanbevolen weddenschap honkbal in Zuid-Korea

Er zijn zeer weinig gelijke spelen in KBO. Een aanbevolen weddenschap op het honkbalkampioenschap in Zuid-Korea is om de winnaar van een wedstrijd te kiezen. Plaats sportweddenschappen op competities over de hele wereld, in veel sporten.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten