regulatory-en

Wedden op langlaufen

Het langlaufseizoen 2021/22 bestaat uit 32 evenementen verspreid over 14 locaties in Europa.

Dit jaar zullen twee grote evenementen het seizoen opfleuren met de Tour de ski tussen 28 december en 4 januari 2022, evenals de Olympische Winterspelen in Peking. Bezoek onze speciale pagina voor de Olympische Spelen voor het wedden op medailles op de Olympische Winterspelen.

Bolshunov was de afgelopen twee seizoenen de alfa en omega van deze discipline

Alexander Bolshunov is de favoriet onder gokkers, maar hij begon het seizoen met gezondheidsproblemen. De beste langlaufer ter wereld heeft twee kaakoperaties ondergaan.

Bolshunov heeft de laatste twee kristallen bollen gewonnen en hij zal zeker mikken op een gouden medaille op de Olympische Spelen, aangezien hij slechts 3 zilveren medailles en een bronzen medaille op zijn naam heeft staan. Goud op de Olympische Spelen is het enige metaal dat nog ontbreekt om zijn trofeekast compleet te maken. De Rus zal ongetwijfeld gemotiveerd zijn om goed te presteren op de Olympische Spelen, daarom heeft hij zich zo goed mogelijk voorbereid op dit nieuwe seizoen.

Het vlaggenschipevenement van de Olympische Winterspelen is de 4x10km-estafettes voor heren, waarbij we altijd een spannend duel hebben tussen Noorwegen en Rusland. Wed op de winnaar van de Olympische Spelen 2022 estafette 4x10km H in langlaufen bij bwin.

In het vorige seizoen eindigde Bolshunov bovenaan het klassement met meer dan het dubbele van de punten van de tweede plaats. Hij eindigde als eerste in het individuele klassement, de skiatlon en de massastart.

Over lange afstanden laat Bolshunov zijn tegenstanders kraken. Wed nu op de winnaar van de FIS World Cup 2021/22.

Klæbo is de meester van de sprint

Johannes Høsflot Klæbo is een aantal seizoenen bijna altijd als eerste geëindigd in de sprint. De 25-jarige Noor heeft een zeer goede staat van dienst op het gebied van langlaufen.

Hij won het WK twee seizoenen op rij voordat Bolshunov van hem overnam. De afgelopen twee seizoenen eindigde hij als tweede en derde. Hij presteert constant en is een van de favorieten om aan het einde van het seizoen de Crystal Globe te winnen.

Aanbevolen weddenschap voor langlaufen

Zoals bij alle bergsporten in de buitenlucht zijn de weersomstandigheden een belangrijke factor. Voor de start van de wedstrijd moet je rekening houden met de wind en mogelijke sneeuwval, die de atleten kunnen storen.

Op dezelfde plaats zijn er tussen de twee en drie races met één test per dag. Het is niet ongewoon dat de testdagen elkaar heel snel opvolgen; vorig seizoen waren er bijvoorbeeld 7 evenementen op drie locaties in 9 dagen. Voor gokkers die de evenementen volgen, moeten ze goed kijken naar de conditie van de deelnemers, aangezien het normaal is om op de fitte skiër te wedden.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten