regulatory-en

Wedden op Superbike

Motoren
Hoofdweddenschappen

Superbike gokken

Motorracen is een van de meest populaire sporten ter wereld en trekt enorme menigten bij de grootste races. Op ons online platform voor sportweddenschappen kun je bij bwin wedden op de motorsport.

World Superbike-motoren zijn langzamer, zwaarder en lijken veel meer op de motoren die je op de weg ziet, in vergelijking met MotoGP. De World Series racet regelmatig op dezelfde circuits als de MotoGP, waardoor we de rondetijden goed kunnen vergelijken.

Superbike weddenschap

MotoGP-motoren zijn prototypes; Superbikes zijn nauw gebaseerd op reguliere productiemodellen, bovendien vallen de motorfietsen onder technische voorschriften, waaronder toerentallimieten. Kenners van de motorsport weten dat SBK-motoren kunnen variëren tussen 200-250 pk, terwijl MotoGP-motoren tussen 250-300 pk zou kunnen liggen.

Een superbike is een high-performance motorfiets. Hoewel er geen universele definitie van een superbike is, worden de meeste motorfietsen superbikes genoemd op basis van het motorvermogen en de prestaties. Over het algemeen hebben motorfietsen in de categorie Superbike een cilinderinhoud van ongeveer 1000 cc.

Superbikes hebben een zeer agressieve rijpositie. Bij hoge snelheden moet de racer veel moeite doen om de motorfiets in beweging en in balans te houden.

Wed op het seizoen van Superbike

Het seizoen vindt plaats op twaalf circuits tussen de maanden april en november. Elke heat heeft twee races, waarvan de winnaar 25 punten per race verdient, evenals een superpole van 12 punten, d.w.z. maximaal 62 mogelijke punten per heat.

Na de vrije training vinden op zaterdag de kwalificatie en de eerste race plaats. De andere twee races worden op zondag verreden. Voor gokkers en piloten is het een gelegenheid om de parameters aan te passen tijdens de verschillende evenementen van het weekend. Plaats tussen de races door live weddenschappen op ons online gokplatform.

Superbike aanbevolen weddenschap

Jonathan Rea, de Kawasaki-rijder, won tussen 2015 en 2020 zes keer het wereldkampioenschap Superbike, wat een record is. Door gedurende zo'n lange periode onverslaanbaar te zijn, heeft hij ook de meeste raceoverwinningen. Het is de referentie van het wereldcircuit en de Britse coureur is de enige met meer dan 100 overwinningen in zijn carrière.

Zijn hegemonie werd in het seizoen 2021 verbroken door de Turkse Toprak Razgatlioglu die bewees dat niets onmogelijk is met een Yamaha.

Het merendeel van de races van het seizoen zijn in Europa met een paar afspraken in Argentinië, Indonesië en Australië. Plaats superbike sportweddenschappen samen met bwin.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten