regulatory-en

Wedden op motorsport

MotoGp Weddenschappen

Wed op de winnaar van het MotoGP Wereldkampioenschap met bwin sportweddenschappen!

Ontdek de kansen op onze weddenschappen pagina en laat je autosportkennis zien. Wij bieden een breed scala van weddenschappen aan voor individuele MotoGP-races gedurende het hele kalenderjaar.

Snelle links:

-Geen foutmarge bij het wedden op MotoGP -  Wanneer worden de MotoGP races gereden? - MotoGP kampioenschap schema/kalender - Wedden op de MotoGP - Soorten MotoGP weddenschappen - Hoe wed je op de MotoGP? - MotoGP statistieken, informatie en voorspellingen

Geen foutmarge bij het wedden op MotoGP

De foutmarges zijn aanzienlijk kleiner in de MotoGP. Om het in context te plaatsen, de oppervlakte van elke band die in contact komt met de weg is ongeveer even groot als een creditcard - niet iets wat je je wilt voorstellen aan een snelheid van meer dan 200 km/u. De MotoGP staat garrant voot zij aan zij raceduels en een fantastische competitiestrijd.

Ja, snel gaan is essentieel, maar precisie is wat een race wint voor een rijder: het betekent het maximaliseren van je hellingshoek. MotoGP sportweddenschappen houden rekening met vele parameters om de winnaar van een race te bepalen.

MotoGP heeft geen teamradio en - halleluja - vrijwel geen pitstops, wat resulteert in een veel zuiverder en ononderbroken race, waarbij het resultaat meer afhangt van de vaardigheid van de rijder dan van de strategie. De enige informatie die aan de teamrijders wordt doorgegeven is via een pitbord, waar ze op het rechte stuk van de pit even een glimp van opvangen.

Als je het hebt over atleten die hun leven op het spel zetten, zijn er maar weinig sporten die in de buurt komen van de MotoGP.

Wanneer worden de MotoGP races gereden?

De races vinden plaats op zondag, als onderdeel van raceweekenden. Rijders gaan op donderdag of vrijdag het circuit op voor oefenrondes te rijden, zodat ze vertrouwd raken met de bochten van het circuit.

Zaterdag is volledig gewijd aan de kwalificatie, die cruciaal kan zijn voor het resultaat van een race. Het is aan te raden om te wachten tot de resultaten van de kwalificatie binnen zijn, alvorens te wedden op de winnaar van de race. 

Wedden op de MotoGP

We weten niet hoe het met jou zit, maar als we naar sport kijken, vinden we het leuk als er spannende dingen gebeuren. En als we dat als maatstaf nemen, is de MotoGP de beste optie op de pretmeter. Weddenschappen in de MotoGP zijn ongelooflijk besluiteloos, met verschillende rijders die elke race kunnen winnen.

Marc Marquez, al vele seizoenen een MotoGP-fenomeen, zal de komende wedstrijd zeker in het middelpunt van de belangstelling staan. De Spaanse coureur won tussen 2013 en 2019 6 titels in de hoofdklasse, maar hij heeft last van terugkerende blessures waardoor hij een seizoen lang niet goed kon presteren.

Zo hebben Joan Mir en Fabio Quartararo elkaar de afgelopen twee seizoenen opgevolgd. Wedden op de winnaar van het  MotoGP Wereldkampioenschap kan met bwin sportweddenschappen.

Soorten MotoGP weddenschappen

Hier zijn enkele van de meest populaire MotoGP weddenschappen. Dit is geen uitgebreide lijst, maar deze weddenschappen zijn meestal beschikbaar op onze sportweddenschappen site.

- Outright Winnaar - Dit is een eenvoudige weddenschap op de winnaar van een bepaalde GP. - Kampioenschappen voor coureurs en constructeurs - Weddenschappen op de kampioenschappen kunnen opties bevatten voor rechtstreekse winnaars, top 3 finishes en meer. - Podiumfinish - Een weddenschap die voorspelt dat een rijder in de top 3 van een race eindigt, deze optie kan ook beschikbaar zijn voor kampioenschappen. - Kwalificatieweddenschappen - De kwalificatie voor een Grote Prijs is vaak net zo belangrijk als de race, en dit geldt vooral voor MotoGP weddenschappen. Kwalificatieweddenschappen omvatten meestal opties voor pole position en soms head-to-head, top 3 en andere speciale weddenschappen. - Head-to-Head weddenschappen - Deze weddenschappen stellen twee of meer coureurs tegenover elkaar en voorspellen wie van hen beter zal presteren. - Fastest Lap - Een weddenschap waarbij je gokt op de rijder die de snelste ronde in een race zal rijden.

Hoe wed je op MotoGP?

Wedden op MotoGP kan een uitdaging zijn zonder kennis van de rijders. Echter, bepaalde tactieken en technieken die gokkers toepassen kunnen hun kansen op een grote winst vergroten.

- Controleer de stand - Om te beginnen is het belangrijk te weten wie goed presteert en wie niet. De MotoGP-stand geeft je een idee van wie het kampioenschap leidt en wie niet. Als Marc Marquez bijvoorbeeld na 8 races bovenaan staat, kan hij een sterke kanshebber zijn voor de volgende MotoGP race te winnen.

- Kijk naar de teams - De regels laten teams toe om hun motoren voortdurend te verbeteren gedurende het jaar, en het is gebruikelijk dat teams verschillende niveaus van succes hebben. Kijk naar de teams die dit seizoen goed hebben gepresteerd voordat je een gokje waagt.

- Bestudeer voorgaande jaren - Het is handig om te zien of er rijders zijn die een goede staat van dienst hebben op het specifieke circuit waar je op wedt. Bijvoorbeeld, Spaanse rijders hebben het de afgelopen tien jaar goed gedaan op het Twin Ring Motegi circuit in Japan. Rijders hebben de neiging om goed te presteren op circuits waar ze bekend mee zijn, dus let op rijders die een geschiedenis van succes hebben op het circuit.

- Bekijk de odds - Als je nog steeds niet zeker weet op wie je nu moet wedden, kunnen de MotoGP weddenschappen je een idee geven van wie naar verwachting goed zal presteren in de race.

Bekijk de bwin nieuwspagina voor MotoGP statistieken, informatie en voorspellingen

Voor meer informatie over het MotoGP Wereldkampioenschap kunnen gokkers terecht op de bwin nieuwspagina. Wij werken deze regelmatig bij en bieden een grote hoeveelheid informatie en statistieken voor de komende races. bwin sportweddenschappen heeft ook een team van experts die voorspellingen doen voor de races, zodat gokkers op de hoogte blijven gedurende het hele kampioenschap!

Natuurlijk kan je de actie ook live volgen met onze live weddenschappen, of informatie bekijken over andere motorsportweddenschappen, zoals de Superbikes.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten