regulatory-en
Topcompetities
Super League
Engeland
6
National Rugby League
Australië
6
Alle competities
Rugby League
Rugby League
Resultaat 1X2
1 2 Handicap

Gokken op Rugby League

De Rugby League is ontstaan uit een schisma die meer dan een eeuw geleden in rugby plaatsvond. Het is een sport die enorme afstanden, snelheid, behendigheid en fantastische balbehandelingsvaardigheden omvat.

Er is elk jaar genoeg om op te wedden in rugbycompetities en op toernooien, met wedden op de Rugby League World Cup en binnenlandse competities met over het algemeen felle clubs.

Wedden op Rugby League

Het spelplan in de Rugby League is veel beter dan dat van rugby met 15. Teams hebben "series van zes tackles" om zo ver mogelijk op het veld te komen, waarbij de try-line het voor de hand liggende doel is.

Dit zorgt voor orde in het spel, in plaats van dat de meerderheid van de spelers gewoon op elkaar in de ruck duikt voordat de bal meestal naar voren wordt getrapt tussen de twee kickers.

Het rugby union scoresysteem beloont pogingen. Een try is vier punten waard, een conversie/penalty twee punten en een drop slechts één punt. Het doel is om pogingen te scoren in plaats van penalty's en als resultaat zijn de wedstrijden veel levendiger en vol actie.

De Super League is de Europese benchmark voor rugby union

Twaalf teams, waaronder tien Engelse en twee Franse, nemen deel aan een actief kampioenschap totdat ze de grote finale van de Superleague spelen. Stel je Super League Rugby-weddenschappen samen bij bwin. De meeste teams zijn gevestigd in het noorden van Engeland, het traditionele bolwerk van Rugby League.

De Challenge Cup is het belangrijkste knock-outtoernooi van de Rugby League. Het is een wedstrijd die meer dan 120 jaar geleden begon. In de eerste ronde van het toernooi worden enkele teams van de Amateurkampioenschappen uitgenodigd om deel te nemen, terwijl Super League-teams later als geplaatste teams binnenkomen.

De NRL is het down under kampioenschap om op te wedden

Het Australische nationale kampioenschap rugbyliga is een van de beroemdste en prestigieuste ter wereld in rugby 13. Plaats weddenschappen op de NRL op ons online gokplatform.

Als je de halve wereld rondreist, vind je volop actie in de National Rugby League, die plaatsvindt in Australië en Nieuw-Zeeland.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten