regulatory-en
Topcompetities
TT Elite Series - Men
Polen
41
Czech Liga Pro
Tsjechië
60
Alle competities
Tafeltennis
Tafeltennis
1 2 - Wie wint?
Wie wint de set?

Wedden op Tafeltennis

Tijdens de Covid-19 pandemie stopte het tafeltennis niet. Het was een van de weinige sporten die naast paardenraces en e-sports beschikbaar bleef voor online sportweddenschappen.

Wedden op tafeltennis

Wedden op welke speler een onderlinge wedstrijd zal winnen, is de eenvoudigste weddenschap die beschikbaar is en ook de meest populaire. De kansen worden vaak bepaald op basis van de huidige ranglijst van competities, maar houden ook rekening met andere factoren.

Aangezien tafeltennis geen inspannende fysieke sport is zoals voetbal of boksen, hebben spelers de neiging om in de loop van hun carrière tonnen wedstrijden te spelen. Dit betekent dat als je van plan bent om te wedden op een wedstrijd tussen gevestigde spelers, er waarschijnlijk verschillende één-op-één resultaten zijn om te overwegen voordat je een keuze maakt.

Een handicap is een weddenschap die je aanmoedigt om je geld te investeren in een duel die eenzijdig zal zijn. Bij tafeltennis is er meestal een standaardhandicap van 1,5, waar gokkers op kunnen wedden. Gewoonlijk wordt een wedstrijd gespeeld totdat een tafeltennisser drie van de vijf rondes wint.

Stijl is belangrijk

De dominante hand van de tafeltennisser en de dominante hand van zijn tegenstander spelen een grote rol bij pingpong. Sommige rechtshandige spelers spelen heel goed tegen linkshandige spelers, terwijl anderen het dan net wat moeilijker hebben, en vice versa voor linkshandige spelers. Onderzoek de spelers waarop je wilt inzetten en kijk hoe ze spelen tegen tegenstanders met andere voorkeurhanden en vergelijkbare handen.

Ook andere aspecten kunnen een rol spelen, zoals stijl. Sommige spelers zijn beter in de verdediging, terwijl anderen superieure aanvallers zijn. Bovendien zijn er verschillende grijpstijlen die spelers ook gebruiken en deze kunnen vertragingen veroorzaken bij hun tegenstanders. Onderzoek en observeer spelers, om hun individuele stijlen te bepalen en te kijken of dit hen kan helpen in een wedstrijd of niet.

Wed op het WK Tafeltennis

's Werelds beste tafeltennissers komen één keer per jaar samen om te bepalen wie de belangrijkste trofee van het seizoen in de wacht sleept. Wed op de TT Cup met bwin. Bij de mannen is Fan Zhendong al vijf seizoenen vrijwel onverslaanbaar.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten