regulatory-en

Euroleague Basketbal sportweddenschappen

De EuroLeague-basketbal is een van de meest populaire indoorsportcompetities ter wereld wat betreft opkomst en het is ook een internationale topcompetitie voor gokkers.

Als het gaat om wedden op basketbal, is de EuroLeague de meest prestigieuze competitie in het Europese basketbal.

Samenstelling van het beste van Europees basketbal

Omdat het een semi-gesloten competitie is, heeft aan het begin van elk seizoen tweederde van de teams een langetermijnlicentie en komt daarom automatisch in aanmerking. Deze teams zijn de grootste franchises in het Europese basketbal en ze beginnen de competitie met een favorietenstatus omdat ze de beste spelers en de beste coaches hebben in de grootste basketbalhallen van Europa.

Het laatste en derde deel van de Europese teams die meedoen zijn onder andere de twee finalisten van de Eurocup, de kleinere Europese competitie georganiseerd door de Euroleague, plus enkele Wild Cards waarbij we vaak de winnaar van de Adriatic League vinden, en zo hebben we een totaal van 18 ploegen.

Wedden op de EuroLeague

Euroleague-wedstrijden worden over het algemeen gespeeld op weekdagen tussen dinsdag en vrijdagavond en nooit in het weekend, die zijn gereserveerd voor nationale kampioenschappen, waarbij weddenschappen kunnen worden geplaatst op de Liga ACB, het Spaanse basketbalkampioenschap, een van de hoogste in Europa.

Tijdens dezelfde Euroleague-avond zijn er altijd meerdere wedstrijden die betwist worden met een licht gespreide starttijd tussen 19u en 20:45u.

Het reguliere seizoen duurt van oktober tot april en hierna volgen de play-offs. Aan het einde van de reguliere competitie plaatsen de 8 beste teams zich voor de play-offs. De vier best-of-five winnaars spelen in de knock-out final four die dan de kampioen zal bepalen.

Aanbevolen weddenschap EuroLeague

Het is vaak zo dat de thuisteams een hoog winstpercentage hebben. Een aanbevolen weddenschap is daarom om te wedden op de beste teams die op eigen veld spelen voor de kwalificatie voor de laatste vier. Gedurende het seizoen is het percentage thuisoverwinningen minimaal 65% voor teams die zich kunnen plaatsen voor de play-offs.

De concurrentie in EuroLeague-wedstrijden wordt steeds groter en overwinningen met dubbele cijfers komen steeds minder vaak voor. De meeste wedstrijden eindigen met de winnaar binnen 6 punten van hun tegenstander op het scorebord. EuroLeague-basketbal wordt gespeeld met manden die "clutch" worden genoemd en het is een kans voor gokkers om te wedden op live sportweddenschappen.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten