regulatory-en
Handbal
Handbal
Handicap
Resultaat 1X2

Wedden op handbal

Handbal is een sport met veel actie, veel goals en een veel hoger tempo dan veel andere sporten waarop het is geïnspireerd, zoals: ijshockey, voetbal of basketbal; hiermee moet rekening worden gehouden bij het plaatsen van sportweddenschappen.

De handbalkalender is drukbezet en biedt gokkers veel mogelijkheden om op deze sport te wedden.

Wedden op Europese Handbalkampioenschappen

Handbal wordt voornamelijk in Europa beoefend. Er zijn veel handbalcompetities op het oude continent en het is mogelijk om te wedden op de uiteindelijke winnaar van deze kampioenschappen en ook per wedstrijd. Onder de meest gevolgde kampioenschappen zijn weddenschappen op de Liga Asobal in Spanje, de Bundesliga in Duitsland en de Champions League.

Wedden op internationale handbalcompetities

Het Europees Kampioenschap Handbal Heren wordt om de twee jaar gespeeld, in de even jaren. De beste handballanden ter wereld maken deel uit van Europa, dus de Euro heeft altijd een hoog concurrentieniveau. Plaats jouw weddenschappen op de Heren Handbal Euro.

Als alternatief vindt het wereldkampioenschap handbal in de oneven jaren plaats. Zo is er aan het einde van het seizoen altijd een internationaal toernooi.

Om de vier jaar strijdt men ook om medailles tijdens de Olympische Zomerspelen. Handbal is een van de belangrijkste sporten van de Olympische Spelen

Wedden op handbal voor dames

Tegelijkertijd worden ook het EK en het WK handbal voor dames in hetzelfde format gespeeld als het handbal voor heren. De grote favorieten bij het wedden op het Wereldkampioenschap handbal voor dames zijn de Noren, met de meest succesvolle selectie aller tijden.

Aanbevolen weddenschap handbal

Wedden op de winnaar van de handbalwedstrijd is een van de gemakkelijkste weddenschappen om te begrijpen. Als algemene regel geldt dat als de kloof in het aantal doelpunten tussen de twee teams groot is bij de rust, de tweede helft meestal slecht is in termen van doelpunten. Een aanbevolen weddenschap kan daarom zijn om een live weddenschap te plaatsen. Omdat het resultaat bijna behaald is, zullen de spelers geen blessure riskeren in deze contactsport.

Aangezien handbal een snelle sport is waar veel in wordt gescoord, is het scoren van doelpunten prioriteit nummer één voor beide teams. Scenario's kunnen snel evolueren in een handbalwedstrijd en gaan van een relatief lage score naar een ongelooflijk hoge score in slechts een paar minuten. Het plaatsen van de over/under-weddenschap is daarom een geweldige manier om jouw strategie voor handbalweddenschappen te starten.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten