regulatory-en

Gokken op de koers

Tussen rittenkoersen, eendagsklassiekers en de wereldkampioenschappen door biedt bwin je volop mogelijkheden om op wielrennen te wedden.

Afhankelijk van de bewegingen van het peloton, biedt onze site voor online sportweddenschappen je de beste wielerwedstrijden op de weg van het seizoen. Wielrennen is een duursport, wat inhoudt dat een wielrenner voornamelijk langdurig aan aerobics doet met relatief hoge intensiteiten.

Wed op de grote competities

De Giro d'Italia, de Tour de France en de Vuelta zijn de drie grootste rondes in de wielersport. Dit zijn de evenementen die de beste wielrenners samenbrengen, zoals de Sloveen Tadej Pogacar, die al twee edities van de Tour won. De Tour de France is het enige evenement van categorie 1, gevolgd door de Giro d'Italia en de Vuelta die categorie 2 zijn. Plaats nu een Tour de France weddenschap.

Voor deze evenementen biedt bwin je de mogelijkheid om te wedden op de winnaars van elke dag, of het nu gaat om de hoge bergetappes op onverharde wegen of de winnaars van de individuele tijdrit. Plaats ook weddenschappen op de Giro op ons online platform.

Wed ook op de secundaire klassementen zoals de beste sprinter, de beste klimmer of de beste ploeg in de Tour, of op wie het algemeen klassement zal winnen.

Wedden op eendaagse race

Zonder verplichting tot deelname worden de beste World Tour-teams automatisch uitgenodigd voor 35 evenementen die elk seizoen worden gepland.

De vijf grootste eendaagse wielerevenementen worden klassiekers genoemd, waarvan er 5 de onderscheiding Monumenten dragen. Deze wedstrijden zijn Milaan-San Remo, de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Luik-Bastenaken-Luik en de Ronde van Lombardije.

Aan het einde van het seizoen brengen de wereldkampioenschappen wielrennen verschillende evenementen samen, waaronder de wegwedstrijd voor heren, die het laatste evenement is. De winnaar zal het hele volgende seizoen een regenboogtrui dragen.

Bovendien strijden UCI ProTeam-teams die overeenkomen met de tweede divisie, om het peloton compleet te maken. Vooral als ze thuis rijden zijn er plaatsen beschikbaar.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten