regulatory-en

Gokken op de Vuelta

La Vuelta is de derde grote wielerronde van het seizoen en vindt plaats na de Giro en de Tour de France en duurt eveneens 3 weken lang. Wed op de Tour de France op ons online gokplatform.

La Vuelta trekt de beste wielrenners aan

Zoals altijd zal dit Spaanse wielertoernooi opnieuw vele sterren aantrekken die strijden om de volgende Vuelta-winnaar te worden.

De Vuelta-quoteringen worden dagelijks geüpdate voor de drager van de rode trui, de leider en voor de tussenklassementen.

Voor onze nevenweddenschappen op de Vuelta hebben gokkers de mogelijkheid om te wedden op de groene trui die sprinters beloont, de blauwe bolletjestrui voor de beste klimmer en er is natuurlijk ook een trui voor de beste jongere.

Plaats sportweddenschappen bij bwin.

Het parcours van de Vuelta

Net als in de andere grote rondes, geven de vroege etappes, na een eerste tijdrit, meestal de voorkeur aan sprintteams in vlakke etappes met lange rechte stukken tot aan de finish.

De eerste week van de Vuelta is vrij plat, daarna moeten de UCI-formaties verschillende hoge bergetappes en tussenstadia rijden die perfect zijn voor klimmers. Uiteindelijk wordt alles beslist tijdens de laatste tijdrit.

Plaats sportweddenschappen op wielrennen tijdens het wielerseizoen op de weg met bwin.

Aanbevolen weddenschappen op de Vuelta

De leider van het algemeen klassement draagt de rode trui en de winnaars van de Vuelta zijn al een aantal jaren internationaal.

De recente winnaars van de Ronde van Spanje hadden een uitstekende vermogen-gewichtsverhouding waardoor ze de ontsnappingen tijdens de bergetappes konden beheersen en ook goede tijden konden neerzetten tijdens de individuele etappes. Op je eentje winnen is echter bijna onmogelijk. Je moet ook een team hebben met loyale luitenants die in staat zijn om de renners die voor het algemeen klassement rijden zoveel mogelijk in bedwang te houden en de jagers onder controle te houden door het peloton te leiden.

Voor weddenschappen op de winnaar van de Ronde van Spanje is het daarom noodzakelijk om in de aanbevolen weddenschappen op de Vuelta de renners met een bepaalde afkomst te bevoordelen terwijl ze in een formatie van de elite van de wereldwielrennen rijden.

Als laatste van de drie grote rondes is de Vuelta ook de laatste kans om je naam voor het einde van het seizoen op de hitlijsten te zetten. Wielrenners die hun seizoen hebben gemist, zullen onvermijdelijk meer gemotiveerd zijn om goed te presteren.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten